Het Crashes Mijn Firefox Toen ik mijn Cam

Firefox is een van de meest populaire webbrowsers rond vanwege de compatibiliteit met de meeste grote programma's zoals Flash, Java en Adobe. Echter, een veel voorkomende klacht onder de gebruikers is dat Firefox crasht wanneer u probeert op te nemen of live chat met behulp van een webcam. Het probleem meestal gaat corrupte bestanden, en kan meestal worden vastgesteld zonder technische bijstand.

crashes

Het probleem begint wanneer je ofwel het webcam-programma of een derde partij programma online om uw webcam te gebruiken openen. Typisch, Firefox crasht onmiddellijk nadat de webcam is ingeschakeld, maar soms kan het een minuut duren. Firefox vraagt ​​u vervolgens met een bericht van vóór force-closing zelf "Firefox is een fout opgetreden".

Drivers bijwerken

Een bron van het probleem zou kunnen driver of installatie programma van de webcam zijn - als het is beschadigd, kan het interfereren met andere problemen en problemen veroorzaken. Plaats de installatie schijf die met uw webcam in het cd-station van uw computer. Het moet automatisch worden gestart zodra de computer leest de schijf. Volg de aanwijzingen om het stuurprogramma opnieuw te installeren en alle updates uit te voeren.

uitschakelen Plugins

Open Firefox zonder zich bezig je webcam. Klik op de knop Firefox in de linkerbovenhoek, selecteer "Add-ons" en "Plugins 'en selecteer" Disable "voor elke plugin. Eenmaal uitgeschakeld, toegang tot uw webcam programma. Als de webcam Firefox niet laten crashen, in staat een plugin voor het bekijken van een paar websites in Firefox. Herhaal de enable-and-view cyclus totdat je de plugin dat de oorzaak van de crash te vinden. Het kan nodig zijn om ofwel het actualiseren van de plugin of het totaal te verwijderen om toekomstige crashes te voorkomen. Als Firefox nog steeds zodra u de webcam geopend crashte, Firefox plugins zijn niet het probleem.

Installeer Firefox

Soms is het echte probleem ligt bij een beschadigd bestand in Firefox, en het bijwerken van Firefox naar de nieuwste versie niet altijd dit probleem op te lossen. De beste oplossing is een schone installatie. Verwijder eerst Firefox door de toegang tot het menu "Start" en het openen van het 'Configuratiescherm'. Selecteer "Een programma verwijderen" en dubbelklik op "Firefox." Eenmaal verwijderd, opent u een andere webbrowser en richt het aan Firefox downloadpagina (zie bronnen). Klik op "Download" en vervolgens "Opslaan naar computer." Open de map waarin u het installatiebestand en dubbelklik op gered "Install Firefox." Volg de aanwijzingen om te installeren en te openen Firefox. Test Firefox met de webcam aangezet om te bevestigen het probleem is opgelost.