Hoe maak je een Vista Recovery Disc op Compaq Computer Burn

Hoe maak je een Vista Recovery Disc op Compaq Computer Burn


Wanneer u een nieuwe Compaq computer te krijgen, moet een van uw eerste acties zijn om een ​​set herstelschijven te maken, zodat u bereid bent in het geval van een ernstig probleem. Recovery-schijven kunt u de harde schijf van de Compaq partitie te formatteren en volledig opnieuw installeren van Windows Vista als het besturingssysteem niet goed werkt. Elke Compaq computer model is voorzien van een recovery disk creatie programma dat het proces van de verbranding van nieuwe recovery media automatiseert.

instructies

1 Open het menu Start van de Compaq en selecteer 'Configuratiescherm'. Klik op "Gebruikersaccounts en Ouderlijk toezicht 'en klik vervolgens op" User Accounts. "

2 Klik op "Turn User Account Control en uitschakelen" en verwijder het vinkje uit het vakje "Use User Account Control (UAC) om uw computer te beschermen." Selecteer "OK" en sluit het venster.

3 Ga naar "Alle Programma's" in het menu Start. Selecteer "PC Help & Tools" en klik op "Recovery Disc maken." Klik op "Next" tweemaal.

4 Plaats een herschrijfbare schijf, zoals een cd of dvd, in de Compaq disc drive. Verlaat de Windows Vista automatisch afspelen raam en dan terug naar de recovery disc venster Compaq.

5 Klik op "Next" en wacht op de eerste herstel schijf te branden. Werp de huidige schijf en plaats een tweede schijf als daarom wordt gevraagd. Klik op 'Volgende'. Afhankelijk van het type media dat u gebruikt wordt u kan nodig zijn om meerdere schijven te gebruiken.

6 Klik op "Finish" en markeer elke schijf in orde is, zoals "Compaq Recovery Disc 1" of iets dergelijks. Terug naar het venster "User Accounts" en draai de user account control-functie weer aan.

Hints

  • Het aantal herschrijfbare discs die u nodig heeft is afhankelijk van het type schijf dat u gebruikt. U hoeft alleen twee herschrijfbare dvd's, terwijl u 11 lege cd's nodig heeft.
  • U kunt alleen een enkele set herstelschijven door middel van Compaq's recovery software. Na het branden van een volledige set van schijven zal het programma niet meer functioneren.