Hoe kan ik een externe Floppy Disk Drive Verbinding maken met Windows 7?

Hoe kan ik een externe Floppy Disk Drive Verbinding maken met Windows 7?


De floppy disk is een opslagcontainer die niet zal sterven. De noodzaak om oude bestanden gearchiveerd op floppy disks, samen met het ontbreken van een ingebouwde floppy disk drives behoefte aan externe schijven hebt gemaakt op te halen. USB floppy disk drives zijn plug-and-play-apparaten die compatibel zijn met Windows 7 zijn zonder de noodzaak van een speciale driver disk.

instructies

1 Power-up van uw computer en laat Windows volledig geladen.

2 Steek de USB-aansluiting van de floppy disk drive in de beschikbare USB-poort van uw computer. Windows 7 zal het diskettestation detecteren en de drivers automatisch geïnstalleerd. Er verschijnt een bericht in het systeemvak om u te informeren dat Windows is het installeren van stuurprogramma's voor uw apparaat en zal later vertellen wanneer die drivers correct hebt geïnstalleerd.

3 Plaats de diskette in de externe floppy disk drive. Windows 7 zal dan presenteren u een aantal keuzes en vragen wat je wilt doen met de diskette. Maak uw keuze en geniet van je externe floppy drive.

Hints

  • Een andere manier om toegang te krijgen tot een aangesloten USB-diskettestation is om te klikken op "Start", "computer" en klik met de linkermuisknop op het pictogram van floppy drive.
  • Het pictogram floppy drive is alleen zichtbaar in My Computer wanneer het apparaat in de USB-poort is aangesloten.