Hoe te installeren nieuwe geheugen chips op een Dell Inspiron 531

Hoe te installeren nieuwe geheugen chips op een Dell Inspiron 531


De Dell Inspiron 531, een desktop computer, wordt geleverd met geheugenchips die zijn geconfigureerd door Dell. U kunt nieuwe geheugenchips jezelf om vaart te zetten achter de computer te installeren door het te laten meer applicaties sneller te lopen. Als u dit wilt doen, moet je een beetje ervaring hebben met het nemen van computers uit elkaar, want het zal betrekken werken aan de binnenkant van uw computer.

instructies

1 Schakel uw computer uit en haal alle kabels van de achterkant.

2 Leg de computer op de linkerzijde (gezien vanaf de achterzijde van de behuizing) en de schroeven aan de rechterkant van het panel geval dat het paneel vasthouden aan de zijde van de computer. Schuif het paneel uit naar het inwendige van de computer onthullen.

3 Zoek de geheugenmodules op het moederbord. Deze zullen in een parallelle configuratie en zijn lange, dunne computerchips die stok een paar centimeters van het moederbord.

4 Verwijder de huidige geheugenchips door te drukken op de vergrendelingen aan beide zijden van de sleuven. Trek de geheugenchips en plaats de nieuwe chips in deze sleuven, naar beneden te drukken totdat de vergrendelingen omhoog snap en houd de chips stevig op zijn plaats.

5 Schuif de kant van de zaak weer op de computer en zet hem met de twee schroeven die u eerder verwijderd. Zet de computer rechtop, plug hem in en zet hem aan. U kunt nu gebruik maken van uw computer.