Hoe kan ik MP3-bestanden downloaden voor Mac

Het Mac-besturingssysteem maakt gebruik van iTunes als de standaard muziekspeler. iTunes kan MP3-nummers afspelen van CD's, computer bestanden of van het internet. Om toe te voegen (dat wil zeggen, download) een MP3-bestand naar de iTunes-bibliotheek, eerst het bestand naar een map op uw computer op te slaan; te klikken op de link op de webpagina alleen zendt het Internet bestand door de toepassing. iTunes converteert een verscheidenheid aan audioformaten, waaronder MP3-bestanden, en bevat een functie om gedownloade nummers aan de muziekbibliotheek toe te voegen. De standaardinstelling bevestigt de vraag of de geselecteerde nummers moeten worden toegevoegd aan de muziekbibliotheek.

instructies

Download een MP3-bestand

1 Selecteer "Nieuwe map" onder "File" in de bovenste menubalk van de Finder. Markeer de naam van de map, "Untitled" en typ een naam, zoals 'mp3-bestanden, "om een ​​download map te maken.

2 Schakel over naar het browservenster waarin de webpagina met de MP3-file (s) en rechts-klik op de link voor de gewenste muziekbestand op de webpagina om een ​​drop-down menu met opties te openen. Als alternatief, als je een één-knops muis of trackpad, houdt u de toets "Control" (toets met het Apple-logo) en klik op de muis / trackpad knop om een ​​menu met opties te activeren.

3 Selecteer "Bestand opslaan als" uit het drop down menu en laat de sleutel en de knop om de optie uit te voeren.

4 Selecteer de MP3-map gemaakt in stap 1 als de doelmap. Laat de bestandsnaam zoals het is (dat wil zeggen, niet typ een nieuwe bestandsnaam) en klik op de knop "Opslaan".

5 Herhaal stap 2-4 voor elke MP3-bestand te downloaden.

Download (Toevoegen) aan iTunes

6 Lancering van iTunes en selecteer onder "File" in de bovenste menubalk "aan bibliotheek toevoegen".

7 Selecteer uw MP3-bestand - zich in de map die u in stap 1 - en klik op de knop 'Toevoegen'.

8 Klik op de knop "Ja" als een prompt wordt weergegeven, "Voeg dit nummer aan de iTunes-bibliotheek? '

9 Wacht tot iTunes te zetten en voeg het nummer aan uw iTunes-muziekbibliotheek. Herhaal de stappen 1 tot 3 voor elke MP3-bestand.

Hints

  • Met iTunes als standaard muziekspeler, het klikken op een nummer op een website kan eenvoudig te lanceren iTunes om de song af te spelen, maar het bestand wordt niet opgeslagen of gedownload naar uw computer of iTunes-bibliotheek. Een ander pictogram verschijnt naast de nummers gespeeld op iTunes en de URL van de website zal worden gekoppeld aan dit nummer.
  • De MP3-bestand wordt automatisch geconverteerd en toegevoegd aan je iTunes-bibliotheek - dus de MP3-map kan indien gewenst worden verwijderd.
  • MP3-bestanden niet album of artiest informatie bevatten, zodat dit nummer informatie moet in de iTunes-bibliotheek worden toegevoegd.
  • Volgens Apple kan beveiligde bestanden (meestal WMA-formaat) niet worden geconverteerd en toegevoegd aan de bibliotheek.
  • Zorg ervoor dat u toestemming om auteursrechtelijk beschermde bestanden van de eigenaar, zoals een band, muzikant of kunstenaar te downloaden.