Hoe te verwijderen van een gele tint Kleur in Photoshop CS5

Hoe te verwijderen van een gele tint Kleur in Photoshop CS5


Een gele cast over een foto is een ongewenste verschuiving in de kleur die een overmaat van geel draagt ​​in het beeld. Gedrukte foto's bereiken van een gele tint als ze ouder worden in de loop der jaren, maar elke foto kan men dankzij de slechte verlichting te hebben. Photoshop biedt verschillende methoden voor het verwijderen van een gele cast, met inbegrip van het manipuleren van het kanaal mixer, of met behulp van Photoshop "Auto Color" editor. Adobe raadt een methode in het bijzonder, dat de "Variations" functie in het menu Instellingen gebruikt.

instructies

1 Klik op "Beeld", op Photoshop menubalk.

2 Beweeg uw muis over "Aanpassingen" om een ​​submenu te openen. Klik op "Variations ..." in dit menu. Het venster "Variations" wordt geopend. De onderste linker paneel zal zeven miniaturen van uw beeld. De lagere rechter paneel zal drie miniaturen bevatten.

3 Klik op de radio button voor "Middentonen."

4 Sleep de schuifregelaar Intensiteit totdat het is precies halverwege tussen "grof" en "fine."

5 Klik op het laagste, meest linkse thumbnail, die wordt gekenmerkt "Meer Blue." De miniatuur van de afbeelding die wordt aangeduid met "Current Pick" zal dienovereenkomstig te veranderen, verliest een deel van zijn gele tint.

6 Herhaal de vorige stap, totdat u tevreden bent met de nieuwe tint zijn.

7 Klik op de miniatuur in de rechterbenedenhoek ruit gemarkeerd "lichter," tot de miniatuur gemarkeerd "Current Pick" is zo donker als het origineel.

8 Klik op "OK" om uw wijzigingen toe te passen.