Hoe krijg je een gratis web pagina Online

Als je net begint te halen naar de tijden, ben je waarschijnlijk denken over het maken van een webpagina. U kunt webpagina's over uzelf, uw bedrijf of zelfs uw hond te maken. Sommige plaatsen brengt u naar een eenvoudige www.yourname.com. U kunt echter ook een webpagina gratis. Hier is hoe.

instructies

1 Bepaal wat je gaat naar een webpagina over te maken. Het kan een eenvoudige pagina te vertellen over jezelf. Het kan uw CV bevatten, als u op zoek zijn naar een baan. Misschien wilt u een webpagina die merchandise verkoopt. Als u al een bedrijf en je wil om online te gaan, kunt u een webpagina voor dat ook te creëren. Als uw kerk een webpagina heeft, nu is het tijd om het te suggereren.

2 Bepaal hoe ingewikkeld de pagina gaat worden, als het een eenvoudige persoonlijke pagina kunt u het te maken met sites als geocities.com, homestead.com, Angelfire, DJ Cafe, de ooit-zo-populaire Myspace, of gewoon zoeken naar gratis web hosting. Deze sites zijn zeer eenvoudig en vereisen slechts een e-mailadres aan te sluiten. Andere plaatsen zoals godaddy.com, hostmonster of ipowerweb.com rekenen een maandelijkse vergoeding, maar zijn meer uitgebreid. Ze laten je veel meer inhoud te uploaden en geven u een meer eenvoudige hostnaam zoals www.yourname.com.

3 Bouw het. U krijgt een gratis site die niet sjablonen en editing tools biedt wel niet te vinden. Sommige zijn slechts een simpele drag and drop, anderen zijn een knippen en verleden. De bottom line is, ze zijn eenvoudig te gebruiken. Je hoeft niet naar een HTML-coder om een ​​webpagina te maken. De andere, meer uitgebreide sites, meestal dat u het reeds gemaakte pagina te uploaden. U kunt ook een webpagina met behulp van een HTML-editor zoals Microsoft Frontpage of Adobe Dreamweaver. Als u in het laatste geïnteresseerd bent, kunt u lezen op een aantal HTML-codering materiaal.

4 Vertel het aan je vrienden. Vertel je vrienden over uw nieuwe pagina, zodat ze kunnen uitchecken en feedback te geven. U kunt zelfs foto's met elkaar te delen via webpagina's. Sommige succesvolle website auteurs die gestart zijn door alleen het maken van een eenvoudige webpagina. Het wordt zeer verslavend, en kunt u zeer succesvol te maken.