Hoe maak je een Feather Voeg toe aan een afbeelding in Photoshop

Hoe maak je een Feather Voeg toe aan een afbeelding in Photoshop


een veertje toevoegen aan een afbeelding in Adobe Photoshop verzacht de rand van de selectie en maakt het gebied rond het minder scherp. Deze optie is vooral handig wanneer gebruikers verwijderen van een achtergrond en plaats een onderwerp op een nieuwe achtergrond. Bevedering het beeld verzacht de randen van de selectie, dat het onderwerp op de nieuwe achtergrond kijken echte in plaats van als een cut out. Het toevoegen van een veer in Photoshop is eenvoudig en gemakkelijk te doen.

instructies

1 Lancering Adobe Photoshop. Open een afbeelding die u wilt werken door te klikken op "File", gevolgd door "Open." Blader naar de locatie van de afbeelding en selecteer deze.

2 Maak een selectie rond een deel van het beeld met behulp van het gereedschap Toverstaf. Om dit te doen, klikt u op een effen kleur in het beeld. Het hele gebied met dat ene kleur zal worden geselecteerd.

3 Voeg een veer met behulp van een van de twee methoden. Klik op "Select", gevolgd door "Rand verfijnen." Er verschijnt een venster met de instellingen die u kunt wijzigen. Zoek de optie titel 'Feather "en gebruik de bijbehorende schuifregelaar om de veren van uw selectie te wijzigen. Klik op" OK "om de resultaten toe te passen.

4 De andere methode om de veren van een selectie te veranderen is om te klikken op "Select", gevolgd door "Wijzigen", gevolgd door "Feather."

5 Geef de grootte van de veren in pixels en klik op "OK" om de veren toe te passen.