Hoe aan te sluiten op een handheld Credit Card Reader

Hoe aan te sluiten op een handheld Credit Card Reader


Als u een bedrijf, het nemen van credit cards is een van de beste manieren om uw verkoop te stimuleren en de waarde te verhogen voor uw klanten. Consumenten vandaag de dag verwachten te kunnen om creditcards te gebruiken zowat overal, dus het is belangrijk voor alle kleine ondernemers om deze optie te onderzoeken. een handheld credit card reader aansluiten op uw zakelijke computer of sales terminal is een van de eenvoudigste manieren om credit card betalingen te verwerken voor uw klanten.

instructies

1 Zorg ervoor dat uw computer heeft ten minste een vrije USB-poort. Je hebt een poort nodig heeft om uw handheld credit card reader aan te sluiten. Zet uw computer op en log in als een gebruiker met beheerdersrechten.

2 Sluit het vierkante uiteinde van de USB-kabel aan de achterkant van de credit card reader, en sluit het platte uiteinde van de kabel aan op de USB-poort van uw computer. Als een USB-kabel wordt niet geleverd met de credit card reader, moet u een apart aan te schaffen.

3 Sluit het netsnoer aan de achterkant van de credit card reader en steek hem in. Kijk naar de rechter bovenhoek van uw computer scherm voor de "nieuwe hardware gevonden" wizard. Dit is uw indicatie dat het besturingssysteem van de credit card reader heeft gevonden en is een poging om de software te installeren voor.

4 Plaats de installatie-cd die bij de credit card reader kwam en de software te installeren. Deze software zal u toelaten om credit card betalingen te verwerken en lees de informatie gecodeerd op de magnetische strips van de kaarten.