Hoe kan ik tekst toevoegen aan een PDF-document

Hoe kan ik tekst toevoegen aan een PDF-document


Met behulp van Adobe Acrobat kunt u tekst toevoegen aan uw PDF-bestanden. Dit kunnen last minute notaties die u wilt invoegen. Of u kunt vinden dat een aanvulling brengt meer op de algehele look en feel van de informatie van het document. Om wat voor redenen die u wilt tekst aan uw PDF-bestand toe te voegen, Acrobat's Text Annotation Tool maakt deze taak eenvoudig.

instructies

1 Open Adobe Acrobat en laat het dan volledig te laden op uw scherm.

2 Open het PDF-bestand waarvoor u de tekst wilt toevoegen. Selecteer "File" en vervolgens "Open", selecteer vervolgens uw bestandsnaam uit de bevolkte lijst. Uit de lijst van hulpmiddelen op de verre linkerhoek selecteert u de knop die verschijnt als een vel papier met de rand omgedraaid door het selecteren van en het houden van de linker muisknop. Dit zal de annotatie Flyout Menu op uw scherm te laden.

3 Selecteer het pictogram op de annotatie Flyout Menu dat eruit ziet als "T +." Dit is de tekst Annotation Tool. Selecteer de gebieden waar u tekst wilt een toe te voegen op een moment, zodat een tekstvak op het scherm verschijnt. Typ de tekst die u wilt toegevoegd aan dit PDF-bestand in het tekstvak en klik vervolgens op een andere gedeelte van het scherm om het tekstvak te sluiten. Als u wilt bewerken of verander de doopvont of te selecteren de "Hand Tool" (lijkt op een handje), selecteer vervolgens de tekst die u met het Handje ingevoerd. Selecteer "Eigenschappen" in het menu Bewerken. Wanneer het dialoogvenster Eigenschappen belastingen maken de veranderingen van uw keuze. Selecteer "OK".

4 Herhaal stap 2 en 3 voor alle tekst die u wilt toevoegen aan dit PDF-bestand.