Hoe kan ik een Word-document uploaden naar een website?

De meeste Microsoft Word-documenten zijn klein genoeg om te sturen als e-mailbijlagen aan andere mensen, zelfs als ze tientallen pagina's beslaan. Hoewel e-mailen van documenten dienen als een manier om het document te uploaden naar uw e-mailaccount, kunnen andere online gebruikers niet in het openbaar toegang tot het document. het Word-document uploaden naar een website, zodat u een website-adres van de document voor snelle uitwisseling kunt krijgen. U kunt dan plaatsen de link in een openbare plaats, zoals een blog of forum voor andere mensen om het document te downloaden. Motivatie kan ook de koppeling in e-mails en gesprekken zonder de noodzaak voor het bevestigen van het bestand.

instructies

1 Microsoft Word document naar Windows Live SkyDrive uploaden. Windows Live SkyDrive is gratis online storage oplossing van Microsoft die wordt geleverd met Microsoft Office-webapplicaties. U kunt elke Microsoft Word-documenten die u online geüpload bewerken en eventueel ze downloaden naar uw computer. Microsoft Word 2010 biedt ook een functie waarmee u direct het Word-document op uw SkyDrive-account kunnen uploaden zonder gebruik van een webbrowser.

2 Microsoft Word document naar Scribd uploaden naar een instant deelbare link naar dit document te krijgen. Scribd is een online publishing dienst die haar leden documenten delen laat met anderen. Publiekelijk gedeelde documenten verschijnen in Scribd database, zodat andere bezoekers kunnen vinden via de zoekfunctie.

3 Zet uw Word-document op Google Docs, zodat je kunt delen met andere gebruikers. Google Documenten kunnen meerdere kijkers om het document zo lang als je hen in staat stellen om te bekijken of te bewerken. Het toont bewerkingen dat een online persoon maakt in real-time. Google Docs bespaart ook kopieën van oudere versies van het document, zodat u spoor van de veranderingen kan houden.