Instellen Tabvolgorde voor formuliervelden in Adobe Acrobat

U kunt uw formulieren eenvoudig in te vullen voor de bezoekers door de tab volgorde van de Adobe Acrobat 8 ​​Professional vorm te maken. Dit proces kunt u kiezen wat u gewenste volgorde velden actief wordt wanneer een gebruiker de toets "Tab" gebruikt om het formulier te navigeren.

instructies

1 Open Adobe Acrobat 8 ​​Professional en een bestaand document uit uw bestanden die vorm gebieden waarop u wilt het tabblad in te stellen bevat.

2 Kies de "Pagina's" knop van de top van het navigatievenster aan de linkerzijde van het scherm Acrobat. Het navigatievenster wordt dan getoond, toont u miniaturen van elke pagina in uw PDF-bestand.

3 Klik met de rechtermuisknop op de eerste bladzijde van het formulier dat de velden waarop u wilt het tabblad in te stellen bevat. Kies "Pagina Eigenschappen" in het menu dat verschijnt op de "Pagina Eigenschappen" dialoogvenster te openen.

4 Klik op het tabblad "Tabvolgorde", indien nodig, en kies de optie "Niet opgegeven". Klik op "OK" om de "Pagina Eigenschappen" dialoogvenster te sluiten.

5 Selecteer "Lay-out bewerken" in de werkbalk Formulieren. Als u niet de "Lay-out bewerken" knop zien, klikt u op de knop 'Voorbeeld'. Alle velden moeten worden belicht in het zwart, wat aangeeft dat ze zijn geselecteerd.

6 Kies in het menu "Formulieren", wijs "Edit Fields" en klik op "Tabvolgorde instellen." Kies "Nee" in het dialoogvenster dat verschijnt. De velden worden nu met een aantal in een zwarte doos met vermelding van de huidige tabvolgorde worden gemarkeerd.

7 Zet uw muis in de eerste vorm veld dat u wilt gebruiken als het eerste tabblad en klik te hebben. Het getal in de zwarte doos verandert in "1" Ga door te klikken op de formuliervelden in de volgorde waarin u ze wilt worden met tabbladen.

Hints

  • Als u de werkbalk "Formulieren" weer te geven, kunt u kiezen voor "View", ga naar "Werkbalken" en klik op "formulieren."