Hoe te verwijderen van een Tablet PC Invoerpaneel vanaf de taakbalk

Hoe te verwijderen van een Tablet PC Invoerpaneel vanaf de taakbalk


In Windows XP Tablet PC Edition, er is een bekend probleem dat resulteert in de Tablet PC Input Panel consumeren te veel ruimte op de taakbalk aan de onderkant van het scherm. Als u dit probleem ondervindt, kunt u de Tablet PC Input Panel met behulp van een korte opdracht bij de opdrachtprompt van Windows te verwijderen. Indien gewenst kunt u de Input Panel opnieuw toe te voegen na het verwijderen van het, en het zal terugkeren naar de normale grootte.

instructies

1 Druk op de Windows-toetsen en "R" op het toetsenbord gelijktijdig aan de Windows "Run" dialoogvenster weer te geven.

2 Typ "cmd" in het vak "Run", met weglating van de aanhalingstekens en druk vervolgens op "Enter." De Windows XP-opdrachtprompt verschijnt.

3 Type "regsvr32 -u% programfiles% \ Common Files \ Microsoft Shared \ ink \ tipband.dll" in de command prompt venster (zonder aanhalingstekens) en druk op "Enter." Windows verschijnt een bericht waarin wordt uitgelegd dat het DLL-bestand is succesvol verwijderd.

4 Sluit de Command Prompt. Klik op de knop "Start" en vervolgens op "Shut Down." Klik op de knop "Restart" om uw computer opnieuw op te starten. Wanneer de computer opnieuw is opgestart, de Tablet PC Input Panel zal niet meer worden weergegeven.

5 Keer terug naar de opdrachtprompt en typ "regsvr32% programfiles% \ Common Files \ Microsoft Shared \ ink \ tipband.dll" (zonder aanhalingstekens) als u besluit dat u wilt de Tablet PC Input Panel weer aan te zetten.