Hoe maak je een HP Deskjet 5650 Printer toevoegen

De HP Deskjet 5650 Color printer heeft vele verbeterde functies, waaronder een kwaliteit selector die gebruikers toestaat om de kwaliteit van de afdruk die ze willen selecteren, randloos afdrukken die het mogelijk maakt de volledige pagina te worden gebruikt bij het afdrukken van bestanden zoals foto's, verbeterde digitale fotoafdrukken en een print Screen. De HP Deskject 5650 printer kan op de meeste computers worden geïnstalleerd.

instructies

1 Zorg ervoor dat de hardware van de printer is in tact. Plaats de inktpatronen door het openen van de bovenklep, wacht tot de inkt wagen om te verhuizen naar het centrum. Klik op de bovenkant van de wagen en plaats uw cartridges (zorg ervoor dat u de beschermende tape van de cartridges te verwijderen). Controleer ook of er papier in de papierlade.

2 Steek de HP Deskjet op de voeding.

3 Steek de USB-kabel van de printer naar de achterkant van de HP 5650 en in de USB-poort van uw computer.

4 Schakel zowel de printer en de computer.

5 Plaats de installatie schijf van de printer op uw computer. Als u niet beschikt over de installatie-cd. Ga naar hp.com en de toegang tot de compatibele drivers en software-installatie te lokaliseren. Voordat u de benodigde bestanden downloaden, koppelt u de USB-kabel uit de computer. U kunt het opnieuw als daarom wordt gevraagd.

6 Volg de installatie-instructies om de HP Deskjet 5650 printer te installeren.