Hoe het opzetten van een wedstrijd op mijn website

Hoe het opzetten van een wedstrijd op mijn website


Door het opzetten van een wedstrijd op uw website, kunt u meer verkeer naar uw site. Het moeilijkste deel van het opzetten van een wedstrijd op uw website heeft niets te maken met de website. Het moeilijkste deel is eigenlijk te beslissen wat prijzen te bieden, het veiligstellen van de prijzen en het opstellen van de regels en voorschriften voor de wedstrijd. Zodra u deze informatie samen te hebben, zal het slechts een paar momenten duren voor u om de wedstrijd online te lanceren.

instructies

1 Log in op het 'Configuratiescherm' van uw website. Klik op de "Directory File" of "Site Builder" optie (exacte formulering is afhankelijk van de web hosting provider).

2 Selecteer de optie om een ​​"nieuwe" web pagina te maken. Je zult in staat zijn om een ​​titel voor de nieuwe pagina. U kunt de nieuwe webpagina te noemen "Contest."

3 Voer de tekst op de wedstrijdpagina waarin alle van de details over je wedstrijd. De tekst moet alle van de wedstrijd details. Zo noemen de leeftijd eisen en hoe je de wedstrijd (post of e-mail) in te voeren. Vermeld de inschrijfgelden en hoeveel inzendingen zijn toegestaan ​​per persoon of huishouden. Stuur alle vragen die beantwoord moeten worden bij het indienen van een inschrijving. Staat de deadline voor het indienen wedstrijdinzendingen. Geef aan hoe de winnaar van de wedstrijd zal worden gekozen, en het al dan niet zullen er tweede en derde plaats prijzen. Staat de prijs die wordt uitgereikt aan de winnaar en runners up.

4 Klik op de optie 'Opslaan' om uw nieuwe prijsvraag pagina op te slaan. Ga terug naar de site "File Directory." Klik op de "index.html" pagina binnenkant van het bestand directory. Selecteer de optie "Edit". Dit zal de home page te openen voor bewerking.

5 Plaats een advertentie over uw wedstrijd op de startpagina van uw website. Door het plaatsen van een advertentie op de hoofdpagina, kunt u ervoor zorgen dat elke bezoeker van uw website op de hoogte van de prijsvraag wordt gemaakt. De reclame dient zich te onderscheiden van de rest van de tekst op uw startpagina, zodat het grijpt de aandacht van de lezer. Als u wilt, kunt u een banner te maken en deze op de homepage de aankondiging van de wedstrijd of u kunt een logo te ontwerpen met de naam van de wedstrijd. U kunt gratis banners en logo's voor uw website door middel van online bronnen te creëren zoals My Banniermaker, Pure Silva Banniermaker, Cool tekst, logo Ja en Logo Ease (zie bronnen).

6 Klik op de optie 'Opslaan' om de wijzigingen in uw homepage op te slaan. Klik op 'Publiceren' om de wedstrijd informatie voor bezoekers van uw website te bekijken publiceren.

7 Promoot uw wedstrijd door het verspreiden van het woord online. U kunt het woord te verspreiden door het plaatsen van de naam en de link voor uw wedstrijd op message boards, online forums, chatrooms en blogs. Voordat het versturen van uw wedstrijden informatie op message boards en in chatrooms moet u de forumregels te lezen. Als u informatie plaatsen die niet is toegestaan ​​het kan je verbannen uit de message board / chatroom.