Hoe informatie over onroerend goed / waarde / ownership zoeken

Hoe informatie over onroerend goed / waarde / ownership zoeken


Er is een eenvoudige manier om informatie over een bepaald stuk van het pand te vinden en je hoeft niet naar een makelaar te betalen om het te krijgen.

instructies

1 Als u op zoek bent naar een huis te kopen en wilt u informatie over een bepaald stuk van het pand te vinden, is er een eenvoudige manier om dit te doen en je kunt een heleboel informatie rond een stuk van het pand te krijgen en het is volledig gratis.

2 Hoe informatie over onroerend goed / waarde / ownership zoeken

De naam van de eigenaar, het adres van de woning of het perceel id: Om deze info die u nodig hebt om te weten één van de volgende te krijgen. Nadat u een van deze stukjes informatie, doe een onderzoek door te typen in de provincie waar het onroerend goed is gelegen, gevolgd door het woord (accountant).

3 Hoe informatie over onroerend goed / waarde / ownership zoeken


website van die provincie van de accountant zal verschijnen. Zij zullen u de mogelijkheid om te zoeken naar onroerend goed met behulp van de manieren waarop ik eerder noemde geven. Laten we zeggen dat je wilt om een ​​adres in te voeren, klik op zoeken op adres en een scherm zal verschijnen waarin u wordt gevraagd te typen in het adres; typt u het in en druk op GO.

4 Alle informatie over deze eigenschap zal komen, met inbegrip van eigenaar info, vierkante voet, taxatiewaarde, het type akte, grondwaarde, en nog veel meer. Dit is zeer nuttige informatie te hebben als je in de markt om een ​​huis of een stuk van het pand te kopen; alles wat je moet weten is er.