Hoe Set Up Niet Raid Sata HD

Er was eens een tijd dat de computer eigenaren niet genoeg krijgen van meer snelheid kon krijgen. Vandaag de dag, velen van ons hebben al de snelheid die we ooit zou willen, maar we zijn voortdurend een tekort aan opslagruimte. Upgrade SATA harde schijf van uw computer om meer ruimte voor uw favoriete video's, muziek en games te maken.

instructies

1 Sluit uw computer volledig naar beneden. Zoek de voedingskabel aan de achterkant van de machine. De voedingskabel is normaal gesproken erg dik, en is gelegen in de buurt van de top. Stekker uit het stopcontact.

2 Open uw computer. Zoeken naar een hendel of knop die kan worden getrokken of geduwd om een ​​van de panelen aan de zijde van het chassis los. Als u niet een van deze te zien, op zoek naar een reeks kruiskopschroeven langs de omtrek van de achterkant van het chassis en schroef hen.

3 Kijk voor een metalen beugel in de computer, dat is ongeveer even groot als de harde schijf. Sommige computerbehuizingen meerdere van deze. Idealiter, zult u een die een ruimte tussen je nieuwe harde schijf en alle bestaande verlaat vinden, dus dat veel lucht in staat om rond het station te stromen zal zijn. Schuif de vaste schijf in de beugel die u hebt gekozen, en bevestig het met twee schroeven aan elke kant. Als je een retail boxed schijf gekocht, worden de schroeven meegeleverd.

4 Zoek de voeding aan de achterkant van de computerbehuizing. Meerdere kabels komen uit de voeding. Kijk voor een kabel met een zwarte stekker op het einde, ongeveer 1-inch breed, en sluit deze aan op de achterzijde van het station. Als er geen aansluiting als deze, op zoek naar een witte connector met vier pennen. Plaats de SATA power adapter (meegeleverd met een retail-boxed rijden) over dit, dan sluit het andere uiteinde van de adapter in de achterkant van de harde schijf.

5 Steek de SATA-kabel aan op de achterkant van de harde schijf en in het moederbord. De aansluitingen op de uiteinden van de kabel zijn L-vormig, te voorkomen dat ze verkeerd wordt geplaatst.

6 Sluit de behuizing van de computer, vervang het netsnoer en zet de computer aan. De nieuwe harde schijf zal door de computer worden automatisch gedetecteerd.