Hoe kan ik subdomeinen voor Parallel Downloads gebruiken

Het gebruik van subdomeinen van parallelle downloads kunt u de elementen van uw site, zoals afbeeldingen en video's op de subdomeinen organiseren. Vervolgens kunt u een link naar de beelden van uw belangrijkste site. Dit kan helpen bij het versnellen van de laadtijd van uw website door het maken van de browser handelen alsof de elementen zijn op verschillende webservers. Dit betekent dat de browser in staat om meer dan twee pagina-elementen in een keer te downloaden, het versnellen van de laadtijd van pagina zal zijn.

instructies

1 Open uw webbrowser en ga naar het bedieningspaneel van de URL van uw website. Log in op uw website control panel en ga naar de sectie Domeinen. Klik op het pictogram met de vermelding "subdomeinen."

2 Zoek de Creëer een subdomein deel in de buurt van de top van de Subdomains pagina. Typ de naam die u wilt dat het subdomein in het veld Subdomein tekst te hebben. Het veld Document Root zal zichzelf automatisch vullen op basis van de naam van het subdomein. Klik op de "Create" knop om het subdomein te maken. Maak een aantal subdomeinen om te gebruiken voor het hosten van uw pagina-elementen, zoals afbeeldingen en video's.

3 Verdeel de elementen die u wilt weergeven op een webpagina in gelijke groepen die overeenkomen met het aantal subdomeinen die u hebt gemaakt. Bijvoorbeeld, als u vier subdomeinen gemaakt voor parallelle downloads, verdeel de pagina-elementen in vier gelijke groepen.

4 Open uw FTP-client en het uploaden van elk van de groepen element naar een ander subdomein. Om ze te uploaden, sleep de elementen van de lokale computer kant van de FTP-client naar de live Web server-side, en drop ze op de juiste subdomein mapnamen. Wacht terwijl de elementen te uploaden.

5 Creëer je eigen webpagina voor uw belangrijkste site. Voeg de pagina-elementen door te linken naar de URL van het element op het subdomein. Voeg bijvoorbeeld een afbeelding gehost op het subdomein naar de belangrijkste site pagina door het intikken van het volgende:

<Img src = "http://subdomain1.site.com/image.jpg&quot; />

Vervang "subdomain1" met de naam van het subdomein map. Vervang "site.com" met de domeinnaam van uw site. Vervang "image.jpg" met de naam van het beeldbestand.

6 Upload de belangrijkste site pagina om de belangrijkste website via de FTP-client. Sleep de pagina's HTML-bestand van de lokale computer kant naar de live Web server-side, en zet het in de map van de site public_html of een map in de map public_html, om het te uploaden. Wacht tot het uploaden en weergeven op de website met de pagina-elementen als parallel downloads uit de subdomeinen.