Hoe gebruik SkypeOut naar een reguliere telefoon Call

SkypeOut, een for-pay kenmerk van de Skype-dienst, kunt u Skype gebruiken om vaste of mobiele telefoon bellen, overal in de wereld.

instructies

1 Activeer de SkypeOut-dienst. Double-check uw Skype-account om ervoor te zorgen dat u SkypeOut geactiveerd.

2 Pick iemand te bellen. Zorg ervoor dat u van uw vriend telefoonnummer, het land van je vriend woont momenteel in en (zodat u kunt controleren of je genoeg krediet om de oproep te voltooien) een schatting van hoe lang het gesprek zal duren.

3 Met behulp van Skype's sound-testfunctie "echo123" (zie onderstaande link), test het geluid van uw computer. Dit zal ervoor zorgen dat u een goede kwaliteit geluid voor uw oproep.

4 Bezoek de website van Skype (zie link hieronder) om de code voor het land of de regio voor de persoon die u belt vinden. Deze pagina biedt ook begeleiding bij het kiezen.

5 Open de "Dial" tab (de blauwe telefoon icoon) in uw Skype-venster en typ het telefoonnummer in het veld Telefoonnummer, of gebruik het toetsenblok om het in te voeren. Het nummer moet op de volgende manier worden ingevuld: "+" + "landcode" + "nummer." "00" of "011" kan worden gebruikt voor de landcode ook.

6 Druk op de groene knop met de telefoon pictogram om uw oproep te plaatsen.

Hints

  • Controleer uw Skype-credits om ervoor te zorgen dat je genoeg om te bellen.
  • Het kan nodig zijn om extra geluid apparatuur aan te schaffen zoals microfoons of luidsprekers als uw computer deze niet al heeft.
  • Het is een goed idee om eerst zoeken op Skype voor de persoon die u belt en zien of ze hebben een Skype-account. Skype-naar-Skype bellen is gratis.
  • Als uw Skype-tegoed opraakt tijdens een gesprek, zult u onmiddellijk worden verbroken.