Hoe opmaken Visitekaartjes

Visitekaartjes blijven een van de meest kosteneffectieve methoden voor het verspreiden van het woord over uw bedrijf. Een visitekaartje, mits goed ontworpen, geeft potentiële klanten voldoende informatie over uw bedrijf om hen te laten weten wat u voor hen kan doen, maar niet zo veel informatie dat de kaart terzijde wordt gegooid als onleesbaar. Een goed geformatteerde visitekaartje is van essentieel belang voor de algehele doeltreffendheid van de kaart. Leer hoe je een visitekaartje dat klanten aan u zal brengen op een regelmatige basis kan opmaken.

instructies

1 Kies de desktop publishing software die precies bij je past. Als u al Microsoft Word, kunt u het programma ingebouwde visitekaartje sjablonen en tekst en grafische editing tools gebruiken om professionele, goed geformatteerde visitekaartjes te creëren. U kunt ook software strikt ontworpen voor het creëren van visitekaartjes of gebruik een desktop publishing programma te kopen, zoals de gratis versie van Serif PagePlus (zie bronnen).

2 Schets de lay-out van uw visitekaartje op papier, of open uw ontwerp-programma en spelen met verschillende ideeën. Je hoeft niets te besparen totdat u tevreden bent met het uiterlijk van uw kaart zijn.

3 Ontwerp voor eenvoudige effectiviteit. De naam van uw bedrijf of logo moet het centrum van de attractie. U kunt een groter lettertype te gebruiken voor dit element en ofwel centreren het voor een klassieke look of te compenseren het voor een meer modern design. Open een sjabloon voor een kaart die lijkt op wat je na en vervang het monster tekst in de sjabloon met uw eigen. Maak dan gebruik van de tekst functies voor het bewerken van uw software om het ontwerp en de kleur van je lettertype veranderen. U kunt een liefhebber lettertype te gebruiken voor uw logo of bedrijfsnaam, maar de tekst lettertype voor andere elementen van uw kaart moet eenvoudig en gemakkelijk te lezen worden gedaan.

4 borders en afbeeldingen toe te voegen aan uw kaart spaarzaam. Als u een afbeelding wilt toevoegen, houd het zeer klein. Je hoeft alleen maar een beperkte hoeveelheid ruimte om mee te werken aan een visitekaartje, en u wilt opslaan dat voor informatie over uw bedrijf. Blijf weg van grenzen die dik zijn en nemen veel kostbare ruimte. Dunne, niet-intrusieve lijn grenzen beter werken dan de grenzen gevormd door foto's. Een beeld grens ten koste van uw visitekaartje bericht.

5 Voeg uw diensten of een deel van uw producten aan de onderkant van uw visitekaartje, het scheiden van elk met een kleine zwarte punt of een andere niet-afleidende symbool. Het lettertype voor deze moet klein en leesbaar, zoals Times New Roman of iets dergelijks, niet cursief zijn. Op deze grootte, cursief is moeilijk te lezen, en uw potentiële klanten zullen niet proberen. Schrijf uw contactgegevens, zoals adres, telefoon, fax en e-mail, in een van de bovenste hoeken voor een klassiek ontwerp, of in het centrum voor een meer moderne look.