Hoe afdrukken naar een IP-adres in VBA

Hoe afdrukken naar een IP-adres in VBA


Veel printers, in het bijzonder die welke worden gebruikt in zakelijke omgevingen, onder meer Ethernet-kabels gebruikt om ze te netwerken met de andere computers in het kantoor. Het is wat maakt het mogelijk alle medewerkers op verschillende computers te gebruiken en delen een printer. Als u een software-ontwikkelaar die is het creƫren van een toepassing of het schrijven van een script dat moet worden afgedrukt op specifieke printers op een netwerk bent, kunt u een aangepaste Visual Basic-code gebruiken om af te drukken naar een specifieke printer die door te wijzen op het IP-adres op het netwerk .

instructies

1 Start uw Visual Basic applicatie programma-editor en open de broncode van de applicatie die je nodig hebt om te wijzigen.

2 Voeg de volgende code snippet om uw aanvraag in hun respectievelijke ruimte, ter vervanging van het voorbeeld IP-adres van 192.168.1.113 met degene die specifiek is voor uw printer:

Application.ActivePrinter = "\ WP0101 \ 192.168.1.113"

3 Sla de aangepaste applicatie code en uitvoeren van de VBA om te controleren of de drukkerij functie werkt en stuurt het drukwerk naar de opgegeven netwerkprinter.