Hoe schrijf ik een handtekening op een Microsoft Word-document

Hoe schrijf ik een handtekening op een Microsoft Word-document


In plaats van het uploaden van een foto of scan van een handtekening - of het afdrukken van een document ondertekenen met een pen, dan faxen of scannen en e-mailen het - kunt u tijd besparen door uw handtekening te schrijven direct op het Word-document in de Microsoft Word programma zelf. Wanneer u de Scribble in Word te gebruiken, de cursor verandert het uiterlijk te kijken als een pen, en u kunt gratis-formulier op de pagina te schrijven, het creƫren van een kunstobject dat je rond kunt bewegen als je wilt.

instructies

1 Klik op het tabblad "Invoegen" op het lint.

2 Klik op het pictogram "Shapes" op het lint, in de groep Illustraties.

3 Klik op de "Scribble" knop op de drop-down menu Shapes, onder de rubriek Lines. Deze knop roept een tierelantijntje gekrabbel, en als je de cursor over het, een "Scribble" label verschijnt.

4 Klik op de pagina waar u wilt beginnen met het schrijven van uw handtekening. Houdt u de muisknop ingedrukt, verplaats de cursor naar uw handtekening te trekken. Wanneer u de muisknop loslaat, de krabbel wordt een onveranderlijke vorm, dus de muisknop pas los als je klaar bent. Als u uw handtekening te schrijven in meerdere delen, moet u een nieuwe krabbel voor elk onderdeel in te voegen.