Hoe te blokkeren Zwinky

Als je het Zwinky Internet gemeenschap om een ​​afleiding voor u of de andere mensen die uw computer gebruiken te vinden, heb je de optie om het te blokkeren, zodat de site niet langer belastingen in een browservenster. In aanvulling op de afleiding, overwegen bewaken tegen Zwinky als je bang bent van de kinderen in contact komen met gevaarlijke leden zijn, of als je bang bent dat iemand een kwaadaardig virus kan installeren via deze site. Begrijpen hoe Notepad code-editor toepassing van uw computer te gebruiken om het hosts-bestand waarmee u Zwinky uitschakelen bewerken.

instructies

1 Klik op de knop "Start" op uw bureaublad van de computer en selecteer de "Run" optie in de lijst die wordt weergegeven. Deze actie brengt een dialoogvenster.

2 Typ "notepad c: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ etc \ hosts" en klik op de "OK" knop om een ​​Kladblok te brengen.

3 Plaats de cursor aan het einde van de laatste regel en druk op de "Enter" toets op uw toetsenbord om naar de volgende regel.

4 Voer "127.0.0.1 zwinky.com" naar browsers van uw computer opgeeft, moet de Zwinky terrein niet laden.

5 Klik op de optie 'Opslaan "onder het menu" Bestand "om te eindigen het blokkeren van Zwinky. Herstart je computer, zodat de nieuwe instelling wordt toegepast.