Hoe maak je een driver installeren voor een HP Deskjet 3740

Hoe maak je een driver installeren voor een HP Deskjet 3740


Vroeger was het een vrij langdurig proces om nieuwe printers installeren, maar vandaag de dag de meeste printers zijn zeer eenvoudig te installeren. De HP Deskjet 3740 is een voorbeeld van een printer die zich praktisch installeert. Het enige wat u hoeft te doen om een ​​driver te installeren voor uw HP Deskjet 3740 is het aansluiten van de printer en volgen een paar aanwijzingen op het scherm.

instructies

1 Sluit de printer uiteinde van de USB-kabel aan om uw HP Deskjet 3740. Steek het andere uiteinde van de USB-kabel aan op een vrije USB-poort op de computer.

2 Sluit uw 3740 printer in een stopcontact. Druk op de "Power" knop op de bovenkant van de printer aan te zetten.

3 Wacht tot de "Uw apparaten installeren" bericht naar pop-up op de rechterbenedenhoek van het scherm. Dit geeft aan dat Windows is het lokaliseren en het installeren van de driver voor de HP Deskjet 3740.

4 Wacht tot de "Uw apparaten zijn klaar voor gebruik" boodschap aan pop-up op de rechterbenedenhoek van het scherm. Dit geeft aan dat de driver is geïnstalleerd.

5 Klik op het start menu, kies "Configuratiescherm" en klik op "Printers" in Windows 7 of Vista. (Klik op 'Start' en vervolgens op 'Instellingen' en vervolgens 'Configuratiescherm' en vervolgens 'Printers' in XP.) Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van uw HP Deskjet 3740 en selecteer "Instellen als standaard printer."