Hoe te verwijderen Hidden Internet History Met Freeware

Hoe te verwijderen Hidden Internet History Met Freeware


Alles wat je doet op het internet, of het nu het betalen van rekeningen, online winkelen, of gewoon surfen op het web, laat een verborgen footprint die spyware en hackers kunnen openen en te exploiteren. Gelukkig kun je deze kleine stukjes van privé-informatie met behulp van freeware te verwijderen, zodat u zich geen zorgen te maken over hen vallen in de verkeerde handen valt. Het bedrag van de verborgen data groeit elke keer dat u gebruik maken van internet, dus je moet een routine van vaak te verwijderen om jezelf te beschermen.

instructies

1 Klik op de link om Download.com in de bronnen hieronder. Dit brengt u naar een website die u zal toestaan ​​om Comodo System Cleaner downloaden freeware.

2 Klik op de "Download Now" knop. Een menu verschijnt waarin u wordt gevraagd ter bevestiging om het bestand te downloaden. Afhankelijk van welke browser je gebruikt, krijgt u opties om "Save File", "Open File", "Annuleren" of iets dergelijks. Kies "Bestand opslaan." Als dit menu niet verschijnt, klik dan op de "Klik hier" link naar de de download menu te dwingen om te verschijnen.

3 Dubbelklik op het pictogram Comodo zodra het klaar is met downloaden. Dit zal een menu prompt verschijnt waarin u wordt gevraagd om dit bestand te openen. Klik op "Ok." Een ander menu verschijnen betegelde "Open File- Beveiligingswaarschuwing" klik "Uitvoeren."

4 Selecteer 'Engels' als u wordt gevraagd om een ​​taal te kiezen. Aangezien dit artikel in het Engels is geschreven en maakt gebruik van exact geciteerd commando's kun je het beste kiezen voor "het Engels."

5 Klik op "Next" om door te gaan naar de volgende pagina.

6 Klik op 'Ik ga akkoord' te stemmen met de voorwaarden van de software na het lezen van hen.

7 Klik op "Install" om de installatie te beginnen. U wordt dan gevraagd door een menu te vragen voor je e-mailadres. Dit is een optionele stap. U kunt uw e-mailadres op te geven en klik op het doosje om e-mailberichten van het bedrijf ontvangen op hun software, of u kunt deze leeg laten en klik op 'Volgende'.

8 Klik op "Finish" wanneer de installatie is voltooid. De software start automatisch updaten zichzelf.

9 Zoek pictogram Comodo's op uw bureaublad en dubbelklikken om het programma te openen.

10 Klik op "Privacy Cleaner" gelegen in de linkerbovenhoek menu. In het venster aan de rechterkant, vinkt u het vakje geschikt is voor de webbrowsers gebruikt op uw computer.

11 Klik op "Scan".

12 Klik op "Clean" als de scan is voltooid.

13 Klik op 'Done'. Een pop-up menu verschijnt met de vraag of u wilt een back-up van uw bestanden. Klik op "Yes", zodat u de wijzigingen die zijn aangebracht als u niet tevreden bent met hen ongedaan kunt maken.

14 Herstart de computer om de veranderingen bij te werken. Nadat de computer opnieuw is opgestart, zal je dan gegeven worden opties op "Restore" of "Finalize" de veranderingen. Voordat het maken van deze keuze, het testen van de wijzigingen in uw webbrowser. Als u niet tevreden bent met de manier waarop uw browser werkt selecteert u "Herstellen." Als alles in orde is selecteer "af te ronden."