Hoe gebruik ik de HP TX Tablet Feature?

Als u eigenaar bent van een Hewlett Packard TX computer, is het belangrijk om te begrijpen hoe de tablet-gebaseerde functies die het apparaat te bieden heeft te gebruiken. De TX computer kan worden gebruikt als ofwel een normale laptop of tablet waar een stylus pen kunnen gebruiken op de computer losse hand schrijven kunnen de machine aanraakfuncties gebruiken. Om de machine te gebruiken als een tablet, moet u de verschillen tussen gewone laptop en tablet-modi van de machine tegenkomt.

instructies

1 Druk op de "Power" knop op de computer en laat de machine volledig te laden. Pak de monitor gedeelte van de computer en draai het naar links totdat het scherm begint te bewegen. Ga door tot schuift het scherm 180 graden en wordt geconfronteerd met de tegenovergestelde richting.

2 Druk op het scherm en druk op totdat het plat tegen en met betrekking tot het toetsenbord. De monitor zal nu op dezelfde plaats dat het toetsenbord was tijdens de normale laptop mode.

3 Gebruik de stylus pen om pictogrammen of commando's te raken op het scherm om ze te selecteren. Te schrijven, gewoon de pen aanraken om het scherm en schrijven, zoals je zou doen met een gewone pen. Het scherm zal het slagen van de stylus pen te nemen en kunt u vrij te schrijven. U moet een tekstverwerkingsprogramma pagina of een programma dat tekst open voor de stylus pen te gebruiken op het scherm te schrijven aanvaardt hebben.