Hoe schakel ik wachtwoordbeveiliging op een computer?

Soms is het een gedoe te hebben om een ​​wachtwoord in te voeren elke keer dat u uw computer te openen. Het is een grote veiligheid functie, maar als je niet de computer deelt of gebruik op een netwerk, kunt u het wachtwoord eis uit te schakelen. Dit te doen is eenvoudig, maar het proces is afhankelijk van het besturingssysteem dat u gebruikt. We zullen focussen op de drie recente Windows-besturingssystemen: Windows XP, Windows Vista en Windows 7.

Voor Windows XP

Start uw computer en inloggen op rekening van de beheerder. Omdat het gaat om de veiligheid systeem, kunt u geen gebruik maken van een andere account voor deze operatie. Microsoft adviseert de volgende aanwijzingen voor het verwijderen van een wachtwoord in Windows XP. Klik op de knop "Start". Klik op 'Configuratiescherm' en vervolgens 'Gebruikersaccounts. " Vind "Verwijder mijn wachtwoord." Wanneer u wordt gevraagd om uw huidige wachtwoord invoeren. Klik op 'Wachtwoord verwijderen. "

Voor Windows 7

Voor dit besturingssysteem, de volgende Microsoft Support website beschrijft een proces vergelijkbaar met Windows XP. Zoek de "Control Panel" zoals u zou doen in Windows XP. Het enige verschil is dat de knop "Start" het woord gedrukt op het niet zal hebben. Het zal het pictogram van Windows zijn. Klik op "Systeem en beveiliging." In het volgende venster klikt u op "Systeembeheer" en vervolgens "Lokaal beveiligingsbeleid." Vind "Accounts: Administrator-account-status." Dubbelklik op deze woorden. Klik op "Disable" op de volgende menu. Sluit alles uit de ramen.

Snel verwijderen Trick Voor Windows 7 en Vista

Log in en klik op het Windows-pictogram in de linkerbenedenhoek van het bureaublad. Als u gebruik maakt van Vista, type "netplwiz" in het vak "Run." Als u Windows 7, typ "control userpasswords2." De doos bevindt zich onder de woorden "Alle programma's." Verwijder het vinkje uit het vakje "Gebruikers moeten een gebruikersnaam en wachtwoord in om deze computer te gebruiken in te voeren." Voer uw login wachtwoord in het vak dat verschijnt. Vind de knop "OK" onderin het venster te sluiten.