Hoe vindt u een ASIN Number

Hoe vindt u een ASIN Number


De ASIN of Amazon Standard Identification Number, is een reeks van letters en cijfers gebruikt voor het identificeren en lokaliseren van producten op de retailer amazon.com. Elk item dat Amazon verkoopt is zijn eigen ASIN, die op de productpagina en in de URL van het item verkoop pagina verschijnt toegewezen. Terwijl het vinden van de ASIN voor een boek is relatief eenvoudig - het is hetzelfde als ISBN-nummer van het boek - maar soms is het ontdekken van een ASIN duurt een beetje meer werk.

instructies

1 Navigeer je webbrowser, zoals Internet Explorer of Firefox, de associateeasy.com ASIN lookup pagina.

2 Geef een beschrijving van het item waarvoor u een BOOGSIN in de pagina's Search veld te zoeken. Poging een algemene Categorie zoeken; op dit moment, is er geen noodzaak om uw zoekopdracht te verfijnen.

3 Klik op "Go". Beelden van producten die associateeasy.com denkt misschien uw punt zal verschijnen. De onder elke afbeelding weergegeven nummer is de ASIN. U kunt in staat zijn om uw item te vinden meteen.

4 Beperk je zoekopdracht als er te veel items verschijnen. Selecteer de categorie waarin uw artikel is opgenomen, en klik op "Go" opnieuw. Als uw initiƫle zoekopdracht gaf te veel resultaten, proberen te zoeken naar een meer specifieke term om meer specifieke resultaten op.

5 Verminder het aantal woorden in uw zoekopdracht als u niet in staat om de ASIN van uw object gebruikt op uw eerste poging te vinden zijn. Het verminderen van de specificiteit van uw zoektermen tot minder gerichte resultaten te ontvangen.