Wat is de Acrobat IE Helper?

Wat is de Acrobat IE Helper?


Internet Explorer (IE) is de web browser gebundeld met de Microsoft Windows-besturingssystemen. Internet Explorer is gebaseerd op plug-ins - extra kleine scripts van software code - om kleine toepassingen binnen de browser draaien. Acrobat IE Helper is een van deze plug-ins.

Doel

Acrobat IE Helper laat Internet Explorer-gebruikers om PDF-bestanden in de browser weer te geven. Bijvoorbeeld, als u een PDF online bekijken zonder te downloaden naar de harde schijf van uw computer, Internet Explorer zal het PDF-bestand met behulp van de Acrobat IE Helper software applicatie weer te geven.

fouten

Zoals met alle software codering, kunnen er fouten optreden. Acrobat IE Helper kan foutcodes, traagheid of crasht vertonen. U kunt de plug-in binnen de Internet Explorer "Internet Options" dialoogvenster te schakelen.

risico's

Malware hackers vaak gebruikt bekend bestandsnamen om hun kwaadaardige programma's te maskeren. De Acrobat IE Helper bestand met de naam AcroIEHelper.dll, bevindt zich in de map% PROGRAM_FILES% van de Windows-besturingssystemen. De malware programma, AcroIEHelper.dll, is gelegen in de system32 submap Windows.