Het instellen van een conference call op GoToMeeting

Veel werkgevers, opvoeders en organisatoren vinden het vaak moeilijk om alle benodigde deelnemers verzamelen zich in een kamer om de nodige informatie te verspreiden. GoToMeeting kunt u een conference call met de deelnemers over de hele wereld te plannen. Met GoToMeeting, kunt u opstelling een conference call met behulp van VoIP en / of telefoon. De bijeenkomst is snel op te zetten en te houden. Deelnemers moeten voorkomen dat het gebruik van mobiele telefoons of luidspreker omdat dit soort apparaten statische ruis tijdens de conferentie kunt maken.

instructies

1 Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van GoToMeeting in het systeemvak van de computer.

2 Selecteer "Plan een vergadering" in de GoToMeeting applicatie.

3 Voer de titel of de naam van de bijeenkomst in de "Subject" lijn, selecteer een datum, en voer een begin- en eindtijd.

4 Kies het type audio onder "Audio". De opties zijn: "Zorg voor VoIP-only", die alle deelnemers vereist een microfoon hebben, "Zorg voor een conference call nummer Only" die iedereen nodig heeft om de GoToMeeting conferentie nummer te bellen, voer een toegangscode en PIN, "bieden zowel" die het mogelijk maakt deelnemers te kiezen tussen audio en VoIP, en "Zorg voor uw eigen Conference Call informatie 'die het mogelijk maakt de deelnemers een eigen nummer u belt. Als u een eigen nummer, voert u deze in het veld onder deze optie.

5 Klik op "Schedule" en een uitnodiging voor een vergadering e-mail zal onmiddellijk lanceren. Selecteer de deelnemers uit de lijst met opgeslagen contacten of het toevoegen van nieuwe deelnemers aan de overeenkomstige velden en klik op 'verzenden'. GoToMeeting zal ook een e-mail instructies te ontmoeten. Doorsturen deze instructies aan alle deelnemers.

6 Het beheer van de conference call. Zet uw wisselgesprek. Adviseren de deelnemers om hun telefoon te dempen door op de "Mute" knop of kiezen "* 6" aan het begin van de vergadering om statische ruis te voorkomen.