Hoe een 0X8007EFE Error Fix

Hoe een 0X8007EFE Error Fix


Running Windows Update op regelmatige basis is een van de beste manieren om uw computer beschermd en soepel te houden. Als u verbinding probeert te maken naar de website Windows Update en een 0X8007EFE foutbericht in plaats daarvan, is dit een indicatie van uw computer al is geïnfecteerd met een virus, spyware of andere stukje kwaadaardige software. Als dat gebeurt, het wegwerken van de infectie moet uw eerste prioriteit.

instructies

1 Meld u aan op uw computer en open uw anti-virus software. Voer een volledige scan uit op uw systeem om eventuele infecties gevonden te verwijderen.

2 Start de computer opnieuw en opnieuw uit te voeren de volledige virus scan. Sommige infecties kunnen zich herstellen na een herstart. Verwijder eventuele infecties gevonden, dan opnieuw op en voert u de virusscanner weer tot het systeem scans schoon.

3 Open je anti-spyware software en uitvoeren van een volledige scan. Verwijder eventuele spyware of malware gevonden. De 0X8007EFE fout wordt meestal veroorzaakt door een malware-infectie. Dat malware infectie kan voorkomen dat u het bijwerken van uw computer of zelfs aan te sluiten op de pagina Windows Update.

4 Start de computer opnieuw en opnieuw uit te voeren de malware detectie-instrumenten. Probeer de Windows Update-proces nadat u zeker weet dat uw systeem is ontdaan van alle spyware, malware en virusinfecties.