Hoe kan ik iemand's Place van baan te vinden?

Hoe kan ik iemand's Place van baan te vinden?


Soms ongelukkige omstandigheden vereisen dat u te hebben om iemand die kan worden ontlopen hun verantwoordelijkheid en zal niet in contact komen met u te vinden. Een ouder kan niet betalen kinderalimentatie, of een ex-huisgenoot heeft u verlaten met een onbetaalde lease en zij hebben hun nummer veranderd. De volgende beste optie om de persoon te vinden is om uit te vinden waar hij werkt.

instructies

1 Controleer carrière-gerichte social networking sites zoals LinkedIn. Deze sites kunnen mensen hun baan lijst als een netwerk-tool. Zoek naar de naam van de persoon te zien of hun profiel opduikt. Hun huidige baan moeten worden vermeld.

2 Bel de vorige werkgever. Als u weet waar de persoon die u op zoek bent naar het laatst heeft gewerkt, bellen en vragen voor de persoon op naam. Als ze zeggen dat de persoon er niet meer werkt, terloops te vragen de persoon aan de telefoon als er iemand weet waar ze nu werken. Deze strategie hangt af van de aard van de werkgever en het bedrijfsbeleid. De persoon aan de telefoon zou kunnen zeggen dat ze niet weten, of niet kan geven dat soort informatie.

3 Vraag een willekeurige vrienden of familieleden die u wellicht weet. Als je bekend bent met een van de persoon familieleden of vrienden zijn, uit te reiken naar hen. Als je vrienden met die familieleden of vrienden op een social networking site zoals Facebook, stuur ze een bericht met de vraag of ze weten waar de persoon werkt nu. Als je denkt dat de vriend of familielid sympathiek aan uw lot zal zijn, vertel hen de situatie als dat hen zal overtuigen om de informatie te verstrekken. Zo niet, dan houden de toon ongedwongen alsof je gewoon de controle op de persoon.

4 Huur een prive-detective. Een prive-detective zullen de vaardigheden en geavanceerd onderzoek instrumenten hebben om iemands plaats van tewerkstelling te lokaliseren. Om een ​​lokale prive-detective te vinden, online zoeken naar een prive-detective door de stad of gemeente u zich in. Check out de Better Business Bureau rating van een aantal bedrijven en smalle ze naar beneden door de reputatie en prijsklasse.

Hints

  • Sommige online mensen zoeken websites in staat zijn om informatie over de werkgelegenheid op een persoon, zoals Public People Finder bieden. Als deze service beschikbaar is, verwachten om een ​​premie te betalen om de werkgelegenheid details te bekijken.