Hoe maak je een PC verbinding met een mobiele telefoon over Bluetooth

een pc aansluiten op een mobiele telefoon met Bluetooth kunt u in staat om veel dingen te doen met uw apparaten. Deze functie zorgt voor een toezending poort om te netwerken en het delen voor ringtones, multimedia bestanden en internetverbindingen. Het inschakelen van deze functie zowel op uw PC en mobiele telefoon kan heel eenvoudig te realiseren zijn. Deze instructies zullen u helpen bij het doen zonder enige problemen.

instructies

Hoe maak je een PC verbinding met een mobiele telefoon over Bluetooth

1 Configureren Bluetooth-verbinding van uw computer. Klik op het menu icoon "Start" of symbool, dat zal worden gevestigd op de taakbalk van uw bureaublad. Selecteer "Configuratiescherm," vond in dropbox van het menu Start. Wanneer het scherm Control Panel verschijnt, ziet u een lijst met de interne mogelijkheden die bijdragen aan de werking van uw computer te zien. Klik op "Netwerk en internet" en selecteer "Instellingen wijzigen voor een Bluetooth-apparaat." Wanneer dit subtopic scherm verschijnt, kunt u opties zoals "Make Zichtbaar", "Enable Discovery Mode" of "Device toe te zien." Klik op de meest relatieve commando. (Deze opdracht is afhankelijk van uw versie van de Bluetooth-technologie, het besturingssysteem en de fabrikant van de computer.)

2 Configureer de Bluetooth-instellingen op uw mobiele apparaat. Om het apparaat te verbinden met uw computer, moet u ook het detecteerbaar te maken. Klik op "Menu" op je mobiele apparaat toetsenbord. In het menu vindt u een lijst met opties te zien. Klik op 'Instellingen'. Zoek de map "Aansluitingen" in ons menu mobiel apparaat. In de map "Connections", "Bluetooth" moeten worden vermeld als een submap.

3 Kies deze map en configureer uw ontdekking mode. Klik op de "Discovery", "Power On", "Of toevoegen Device" command en zet deze instelling op. De telefoon zal beginnen te laden en nieuwe instellingen te configureren. U ziet dan een kleine Bluetooth-symbool aan de bovenkant van uw mobiele scherm. (Dit symbool verschijnt meestal naast de batterij indicatie symbool.) Uw Bluetooth-apparaat is nu ingeschakeld en zichtbaar, zodat andere apparaten kunt aansluiten.

4 Verbind het mobiele apparaat met de computer. Op uw computer "Control Panel" in de map "Bluetooth-apparaten", klikt u op "Stel een Bluetooth-apparaat". InstallShield Wizard Een Bluetooth-apparaat zal verschijnen. Het portaal zal leeg zijn en het tabblad wordt automatisch ingesteld op apparaten. Klik op "Add" aan de onderkant van het portaal. Het volgende scherm wordt u gevraagd om de verbindende apparaat te configureren. Aangezien het mobiele apparaat al is geconfigureerd, vinkt u het vakje dat zegt "Mijn apparaat is ingesteld en klaar om te worden gevonden." Dit moet het enige vak op de pagina. Klik op "Next" om de computer Bluetooth-module naar het mobiele apparaat detecteren. In het volgende scherm moet een miniatuur pictogram met de naam van het model en het nummer van uw mobiele apparaat weer te geven.

5 Markeer het pictogram van het mobiele apparaat en klik op "Next" als de knop actief wordt. In het volgende scherm wordt u gevraagd om een ​​wachtwoord in te voeren voor de aansluiting van de apparaten. Er zullen verschillende opties, maar kiezen voor de optie die zegt: "Laat me kies mijn eigen wachtwoord." (U vindt deze exact dezelfde code in te voeren in uw mobiele apparaat als daarom wordt gevraagd.) Voer het wachtwoord van uw keuze in de lege gegevens formulier. Klik op "Next" zodat de computer kan beginnen met het zoeken naar het mobiele apparaat. Uw "Nieuwe hardware gevonden" melding verschijnt en u wordt gevraagd om een ​​installatie actie te kiezen.

6 Kies het "vinden en installeren Driver (Software)" optie. Uw computer zal nu automatisch het mobiele apparaat driver software te installeren. van uw computer Bluetooth-module zal nu de verbinding af te ronden. De InstallShield Wizard verschijnt opnieuw in het volgende scherm. Een melding verschijnt met de specificaties van het mobiele apparaat en technische informatie. Klik op "Finish" om de verbinding te sluiten. De Bluetooth-module moet nu worden weergegeven met opties voor het overzetten van bestanden tussen de twee apparaten. Dat geeft aan dat de apparaten met succes zijn aangesloten en geconfigureerd.

Hints

  • Zorg ervoor dat beide apparaten zijn volledig opgeladen of aangesloten op een soort van voedingsbron voor het begin van de verbinding om te voorkomen dat verbinding failure.Be zorgen dat uw computer en mobiele apparaat zijn zowel Bluetooth compatibel en in staat.
  • Niet uw Bluetooth discovery functie op beide apparaten uitschakelen voordat u het hele proces hebben voltooid.