Hoe te diagnosticeren Computer Problemen met het geheugen

Als het geheugen problemen invloed hebben op uw computer, kunnen de resultaten frustrerend zijn. Geheugen problemen kan leiden tot trage prestaties, bevriest en falen om te beginnen. Als u vermoedt dat uw computer ondervindt problemen met het geheugen, pakken het probleem onmiddellijk. Het is veel gemakkelijker en minder stressvol om een ​​probleem op te lossen voordat u de computer sterft tijdens een kritieke operatie.

instructies

1 Herstart de computer voordat u uw computer problemen op te sporen. Vaak kan een eenvoudige herstart vele problemen die voortvloeien uit programma-updates en installaties op te lossen.

2 Houd een logboek bij van de fouten, bevriest en andere zaken. Deze kunnen later nodig zijn door een tech support agent of computer reparatiewerkplaats.

3 Noteer alle foutcodes die u hebt ondervonden, omdat deze kunnen worden gebruikt voor het opsporen van veel van de problemen van uw computer.

4 Download en installeer de Microsoft Exchange Server Error Code Look-Up software te installeren.

5 Voer het Microsoft Exchange Server Error Code Look-Up software en voer een van de foutcodes je hebt opgeschreven om hun exacte betekenis te bepalen.

6 Stilgelegd en haal uw computer en verwijder een van de geïnstalleerde geheugen chips van uw moederbord. Herstart uw systeem, en als je geen problemen ondervindt, verwijder dan de andere geheugenchip en te vervangen door de van oorsprong verwijderd geheugenchip.

Hints

  • Als u onlangs uw geheugen op uw computer hebt bijgewerkt, zeker van zijn dat uw moederbord ondersteunt de soort en de hoeveelheid RAM die je in.