Instellen Aluin status op Facebook

Facebook stelt u in staat om jezelf te associƫren met scholen die u bij te wonen door toetreding tot de school Facebook-netwerk. Facebook college netwerken gebruik maken van uw hogeschool of alumni e-mailadres aan uw band met de school te bevestigen voordat u toevoegt aan dat netwerk. Zodra u een lid van het netwerk van uw school bent, bent u in staat om dat de aansluiting naast je naam op Facebook. Daarnaast kunt u uw aluin status weer te geven zodra je het op te zetten.

instructies

1 Meld u aan bij uw Facebook-account met uw e-mailadres en wachtwoord. Klik op de link 'Account' in de rechterbovenhoek van uw Facebook-pagina van de Rekening drop-down menu te tonen.

2 Klik op de link 'Accountinstellingen' in het drop-down menu om uw account instellingen en opties te bekijken. Schakel over naar het tabblad 'Netwerken' in uw account pagina om de netwerken waarmee u lid bent bekijken.

3 Klik op de "Edit Info" link naast je school. Stel je school staat in de bewerkingsopties, en ook de jaren van aanwezigheid / afstuderen. Klik op de knop om uw wijzigingen op te slaan. Je hebt je aluin de status gewijzigd op Facebook.

Hints

  • Je moet lid zijn van het netwerk van uw school voordat u uw aluin status kan instellen.