Hoe kan ik MP3's voor Audiobooks Merge

Veel audioboeken bestaan ​​uit meerdere audiobestanden, zoals MP3's. Wanneer u een audioboek-cd kopiëren naar uw computer, moet u wellicht een groot aantal tracks te kopiëren. Het hebben van meerdere audioboekbestanden kan lastig zijn, vooral voor gebruikers die willen het boek te importeren om hun draagbaar apparaat, zoals een iPod. In plaats van om afzonderlijke nummers af te spelen, kunt u deelnemen aan alle MP3's in een enkele, zonder pauzes bestand. U kunt gratis, software van derden te gebruiken, zoals Merge MP3, Free MP3 Joiner of Meda MP3 Joiner, om uw nieuwe audioboek bestand te maken.

instructies

Met behulp van MP3 samenvoegen

1 Download en installeer samenvoegen MP3. Wanneer de installatie is voltooid, opent u de toepassing.

2 Klik op het tabblad "File" en selecteer de optie "Bestanden toevoegen".

3 Zoek en selecteer de MP3-bestanden die u wilt importeren in het programma. Uw geïmporteerde bestanden worden weergegeven op het hoofdscherm.

4 Geef je mening over de volgorde van uw MP3-bestanden. Als u de volgorde wilt veranderen, klik en sleep elk bestand om de gewenste locatie op het samenvoegen lijst.

5 Klik op de "bestanden in de lijst samenvoegen" knop op de werkbalk, die wordt aangegeven door een muzieknoot icoon.

6 Voer een naam voor het bestand en kies een map om uw samengevoegde bestand op te slaan. Klik op 'Opslaan' om te beginnen met het samenvoegen van uw MP3-bestanden in een enkel bestand.

Met behulp van Free MP3 Joiner

7 Download en installeer gratis MP3 Joiner. Open het programma wanneer de installatie is voltooid.

8 Klik "Add Files" knop, die zich aan de rechterkant van het scherm.

9 Selecteer de MP3-bestanden die u wilt samenvoegen voor uw audioboek en klik op 'Openen'. Wanneer uw tracks worden geïmporteerd hebt u de mogelijkheid om de volgorde van de tracks te reorganiseren te hebben. U kunt tracks verplaatsen door te klikken en het slepen van bestanden naar uw gewenste locatie.

10 Klik op de knop "Merge" als u tevreden bent met de bestelling van uw MP3-bestanden zijn.

11 Voer een naam voor het samengevoegde bestand, kies een doelmap en klik op 'Opslaan'.

Met behulp van Meda MP3 Joiner

12 Download en installeer Meda MP3 Joiner. Wanneer de installatie is voltooid, opent u de toepassing.

13 Klik op het tabblad "File" en selecteer de optie "Insert MP3".

14 Zoek en selecteer de MP3-bestanden die u wilt importeren vanaf uw computer. Elke geselecteerde bestand wordt weergegeven op het hoofdscherm. Als u nodig hebt om uw bestanden te reorganiseren, klik en sleep de MP3-track naar de gewenste locatie.

15 Klik op de knop "Start to Merge", die is gelegen op de werkbalk.

16 Voer een naam voor uw enkele MP3-track in de "Opslaan als" dialoogvenster, en kies een doelmap voor het bestand. Klik op 'Opslaan' om te beginnen met de toetreding tot uw MP3-bestanden.