Informatie over Ad-Aware

Met meer dan 16 miljoen downloads vanaf 2010, Ad-Aware Spyware Protection-programma is duidelijk goed-als bij de klanten. Na het kijken naar de voordelen van de software, het is gemakkelijk te zien waarom.

Beschrijving

Ad-Aware Free biedt spyware en malware bescherming die verder gaan dan de bescherming van de meeste andere gratis downloads gaat. Het is bedoeld voor gebruik in personal computers met verschillende Windows-besturingssystemen.

voordelen

De gratis versie van deze download beschermt uw computer tegen spyware, malware, trojans, hijackers, keyloggers, adware en wachtwoord diefstal. Daarnaast is de functie Lavasoft ThreatWork kunnen gebruikers iets verdachts melden. Met scans duurt slechts drie minuten, het controleren van uw computer kan bijna geen tijd bij allen te nemen.

updates

Terwijl oudere versies daarvan zijn bevelen en zijn voortdurende verbeteringen programma betrouwbaarder en minder gevoelig voor valse alarmen gemaakt. Zodra je Ad-Aware te downloaden, hebt u toegang tot updates op het internet als het systeem blijft verbeteren.

nadelen

De gratis versie van Ad-Aware biedt geen volledige real-time bescherming. Het maakt ook geen updates en scans automatisch te plannen.

upgrades

Ad-Aware Plus en Ad-Aware Pro zorgen voor een nog betere bescherming en klantenservice, met inbegrip van directe technische ondersteuning via de telefoon.