Hoe te verwijderen Firefox vanaf het bureaublad en Apply het pictogram in het menu Start

Het bureaublad van Windows 7 is niet de meest geschikte plaats voor een snelkoppeling. In de meeste gevallen wordt verduisterd door open ramen dat de snelkoppeling van wordt gezien of geklikt te voorkomen. Hoewel u een sneltoets om vensters te minimaliseren kunt invoeren, het menu Start is gemakkelijker toegankelijk. Pinning veelgebruikte iconen, zoals Mozilla Firefox, in het menu Start, maakt het programma een klik verwijderd, ongeacht hoeveel programma's zijn geopend.

instructies

1 Houd de toets ingedrukt en druk op de "Windows", "M" om alle geopende vensters op de taakbalk te minimaliseren.

2 Klik en sleep de Firefox-snelkoppeling op de knop "Start" en laat de muisknop los, pinning de snelkoppeling op het menu Start. Als je te lang aan de muisknop loslaat wacht, wordt het menu Start te openen. Als het menu Start opent, sleept u de snelkoppeling naar de linkerbovenhoek van het menu Start. Een zwarte balk verschijnen tussen iconen als je de snelkoppeling sleept over hen, wat aangeeft waar de snelkoppeling zal verschijnen in de line-up van programma's als u de muisknop loslaat. Laat de muisknop los om de snelkoppeling te plaatsen in de lijst.

3 Klik en sleep de Firefox snelkoppeling boven het pictogram Prullenbak totdat het pictogram Prullenbak wordt gemarkeerd. Laat de muisknop los te verwijderen op het pictogram om plaats te verwijderen in de Prullenbak en verwijder deze van het bureaublad.