Hoe maak je een Keychain Access-wachtwoord wijzigen

Elke keer als je een applicatie te gebruiken met een wachtwoord toegang krijgen tot een beveiligd met een wachtwoord nut, te verbinden met een draadloos netwerk of toegang tot uw account, u een wachtwoord dat kan worden opgeslagen in Keychain Access. Deze tool is de Mac OS password manager die veilig al uw opgeslagen wachtwoorden in gebruik op uw systeem slaat. Van het hulpprogramma, kunt u zien wat wachtwoorden momenteel zijn opgeslagen, bekijk de wachtwoorden zelf en eventuele wachtwoord dat u wilt uit de lijst te wijzigen, zonder dat u toegang tot bijbehorende programma het wachtwoord is.

instructies

1 Open een nieuw Finder-venster en klik op 'Programma's' op de zijbalk links. Zoek de map "Utilities" en dubbelklik erop. Als alternatief, druk op de "Shift", "Command" en "toetsen U" tegelijkertijd op je desktop wanneer er geen andere programma's worden geselecteerd.

2 Zoek het pictogram "Keychain Access", en dubbelklik erop om het hulpprogramma te openen.

3 Zoek de vermelding voor het wachtwoord dat u wilt wijzigen. U kunt de items op naam of type om u te helpen vinden het gemakkelijker te sorteren. Als het item dat u zoekt is niet op de lijst, selecteer een andere categorie optie op de zijbalk links onder "Sleutelhangers" en "categorie."

4 Dubbelklik op de vermelding voor het wachtwoord dat u wilt wijzigen. Controleer de "Show password" box in de buurt van de onderkant van de pop-up venster, voer uw beheerderswachtwoord. Klik op "Allow" om het wachtwoord te laten zien.

5 Wijzig het wachtwoord in wat u wilt. Als u niet beschikt over een wachtwoord in gedachten hebben, klikt u op het pictogram van de sleutel direct naar rechts, en een wachtwoord generator zal verschijnen. U kunt de opties en instellingen wijzigen om een ​​moeilijk te raden wachtwoord te genereren.

6 Klik op 'Wijzigingen opslaan' als u klaar bent. De sleutelhanger binnenkomst wordt bijgewerkt, en je kan de Keychain Access hulpprogramma te sluiten.

Hints

  • U kunt ook toegang krijgen tot Keychain Access (of een ander programma / file / hulpprogramma op uw computer) door te klikken op het pictogram Spotlight in de rechterbovenhoek van het scherm en te typen in de naam van het bestand dat u probeert te openen.