Kenmerken van een Network Interface Card

Kenmerken van een Network Interface Card


Een netwerk (NIC) is een computer kaart die een aantal circuits die uw computer in staat stelt om verbinding te maken met andere computers heeft. NIC is meestal geïnstalleerd in een computerbehuizing, maar het kan ook via een USB-adapter worden aangesloten. Uw netwerkkaart heeft meestal een Ethernet-verbinding die eruit ziet als een oversized telefoonkabel verbinding. De netwerkkaart is vereist voor elke computer te verbinden met het internet, zelfs als de verbinding draadloos is, omdat de NIC maakt het noodzakelijk verband. De kenmerken van een NIC zijn standaard, met dezelfde basiscomponenten, ongeacht de computer apparaat.

Ethernet-poort

De netwerkkaart heeft een Ethernet-poort of RJ45-poort. De Ethernet-poort en kabel maakt het mogelijk gegevens van uw modem of router overzetten van content op het netwerk interface-kaart, waarmee de computer verbinding met het internet

Status Indicatie lichten

Status indicatie lampjes meestal aangeven of de Ethernet-kabel goed is aangesloten op het apparaat. In veel computers, de status indicatie licht is ofwel een stevige groen of oranje wanneer de Ethernet-kabel correct is aangesloten op het apparaat.

Fax of telefoon Line

Oudere netwerkkaarten kan een telefonische verbinding waarmee u verbinding met het internet met behulp van dial-up internet service. Afhankelijk van de software die u op uw computer hebt geïnstalleerd, kunt u in staat om fax netwerken worden ingesteld via de netwerkkaart.

verschillende snelheden

De meeste NIC's zijn compatibel met specifieke computers en er is niets meer dat kan worden gedaan om de effectiviteit te verhogen. Nieuwe netwerkinterfacekaarten zijn gemaakt om een ​​betere Internet netwerkervaring, wat vooral belangrijk voor spelers mogelijk. Zo werd de Bigfoot Killer 2100 netwerkkaart die speciaal voor hen die dit nodig een hoge snelheid bij het spelen van online games.