Hoe maak je een videokaart Geheugen beperken

Hoe maak je een videokaart Geheugen beperken


Videokaarten tegenwoordig worden steeds krachtiger, met een aantal met evenveel megabytes (MB) van dedicated videogeheugen zoals een aantal fundamentele computers hebben voor de totale systeemgeheugen. Met de grote hoeveelheid videogeheugen, kunnen problemen ontstaan ​​echter. Soms is dat veel geheugen is gewoon meer dan je nodig hebt, vooral als je het spelen van oudere games, en het kan problemen zoals lage snelheid veroorzaken. In dit soort gevallen, overweeg dan het beperken van het geheugen van de videokaart door het maken van een aantal wijzigingen in Basic Input / Output System van de computer (BIOS).

instructies

1 Zet uw computer aan. Als uw computer al is ingeschakeld, start het.

2 Voer het BIOS-modus. Deze methode kan variëren afhankelijk van uw besturingssysteem van de computer, maar de toets "Esc" tijdens de computer start-up zal typisch u toelaten om toegang te krijgen tot het BIOS. Neem contact op met de handleiding van uw computer zeker van uw individuele systeem proces voor het invoeren van het BIOS te zijn.

3 Kies de optie 'Chipset ". Klik op "Geavanceerde opties" in het menu dat verschijnt aan de rechterkant.

4 Kies de optie 'AGP Aperture Size Setting "in het menu" Geavanceerde opties ".

5 Lees het nummer dat naast "Aperture Size Setting" verschijnt en noteer het. Het nummer dat u ziet is de hoeveelheid videokaart geheugen op uw computer, en dit is het nummer dat u zal worden beperkt.

6 Wis het nummer in het vak "Aperture Size Setting". Voer een ander nummer, dat is meer geschikt is voor uw grafische eisen. Dit aantal zal variëren op basis van de games of programma's die u op uw computer.