Hoe kan ik een automatisch opgeslagen document in Word herstellen

De Microsoft Word 2003 en 2007 toepassingen zijn onder meer een automatische save-functie die uw document slaat automatisch na een bepaalde tijd. Als uw document of computer crasht onverwacht zonder opslaan van het bestand dan de automatisch opgeslagen document is te vinden, waar u oorspronkelijk het bestand opgeslagen of in het taakvenster Document herstellen. Het taakvenster verschijnt automatisch nadat u technische problemen en zal het automatisch opgeslagen bestand weer te geven.

instructies

1 Open de Microsoft Word toepassing op uw computer. Klik op de knop "Microsoft Office" als u Word 2007 of klik op de "File" optie voor Word 2003.

2 Klik op de knop "Open" en klik vervolgens op de map die je automatisch opgeslagen document bevat. Klik op het bestand en klik op de knop "Open".

3 Dubbelklik op het bestand als het wordt weergegeven in het Document Recovery taakvenster, gelegen aan de zijkant van de applicatie.

4 Klik op het pijltje naast het bestand en klik op de "Opslaan als" optie. Klik op de map waar u wilt dat uw automatisch opgeslagen document worden opgeslagen in. Klik op de knop "Opslaan".

5 Klik op de pijl weer naast de bestandsnaam in het taakvenster Document herstellen en klik vervolgens op de knop "Open" om het document om de toepassing te herstellen.

Hints

  • Zorg ervoor dat u altijd uw Word 2003-documenten opslaan als ".doc" bestanden en dat u de Word 2007-documenten als ".docx" bestanden op te slaan.