Hoe kan ik de hoeveelheid geheugen die door McAfee Beperk

Hoe kan ik de hoeveelheid geheugen die door McAfee Beperk


Je neemt de verantwoordelijkheid voor het houden van uw computer te beschermen tegen virussen door het beoefenen van slimme Internet vaardigheden, alleen het openen van bijlagen van mensen die je vertrouwt, en, uiteraard, met behulp van een antivirus software zoals McAfee. Helaas, als McAfee niet goed werkt, kan het bijna voelen verkiezen boven een virus in plaats van een antivirus-software die gebruik maakt van al uw RAM-geheugen hebben. Gebruik deze stappen om actie te ondernemen als McAfee is het vertragen van uw computer en wordt een herinnering varken.

instructies

Adres McAfee geheugengebruik

1 Controleer uw task manager om te zien wat er bezetten uw CPU-gebruik. Het programma mcshield.exe is vaak de McAfee-gerelateerde boosdoener. Deze kritische functie scant uw computer te controleren op bedreigende programma's, maar kan soms verlamde computers door gebruik te maken van al het RAM-geheugen.

2 Zorg ervoor dat u de meest up-to-date versie. Het runnen van een verouderde versie van McAfee antivirus niet alleen laat je kwetsbaar voor nieuwe wormen en virussen, maar het kan ook betekenen dat u niet werkt met de meest efficiƫnte versie van anti-virus. Als u een versie achter, kijk op de McAfee-website voor kortingen op het bijwerken van uw bestaande McAffee account. Als je bij je hebt software voor het lopende jaar, moet u updates op een regelmatig schema te downloaden. McAfee heeft patches uitgebracht in het verleden dat geheugengebruik hebben verminderd.

3 Zich te ontdoen van onnodige functies. McAfee loopt een firewall die niet nodig zou zijn als u al door een firewall beschermd worden door uw router of Windows Security. Dit kan vrij veel geheugen en help uw hele systeem om sneller te lopen.

4 Kijk of een ander kenmerk is bemoeien met McAfee. Zo hebben sommige gebruikers gemeld dat Google Desktop varkens een computers CPU als het probeert te indexeren McAfee. Ga naar uw Google Desktop-instellingen en sluiten McAfee uit de indexering lijst als u denkt dat deze zou kunnen vertragen. Dit kan helpen om twee bekende memory hogs van samen te werken aan een geheugen monster te vormen.

5 Houd zoveel geheugen vrij mogelijk te maken. Aan het eind van de dag, de belangrijkste antivirus programma's zijn berucht geheugen varkens. Houd zoveel geheugen vrij als je kunt door het sluiten van ongebruikte programma's en periodiek defragmenteren van uw systeem. Door het houden van uw RAM-gebruik zo mager mogelijk te maken, kunt u in staat om te voorkomen dat het voelen van de negatieve effecten als McAfee maakt gebruik van het geheugen, want je genoeg om te sparen zult hebben.