Hoe kan ik e-mail bestanden te converteren naar PDF

Hoe kan ik e-mail bestanden te converteren naar PDF


Het omzetten van uw e-mail bestanden naar PDF-formaat is manier om ze op een andere locatie te houden in een universeel formaat. PDF-bestanden zijn multi-platform, zodat ze kunnen worden geopend op verschillende besturingssystemen. Dit is handig wanneer je nodig hebt om de bestanden te verzenden naar iemand die een ander systeem dan jij loopt. Het maakt ook de opslag van oude e-mails eenvoudiger. Het is vrij eenvoudig om een ​​e-mail om te zetten in een PDF.

instructies

1 Download en installeer Adobe printerdrivers, Adobe Acrobat (volledige versie) of novaPDF op uw computer. (Zie "hulpbronnen" voor links naar de programma's te downloaden). U moet één van deze programma's te gaan met de stappen. Er is een vergoeding in verband met de aankoop van de volledige versie van Adobe Acrobat en elke versie van novaPDF. De Adobe PostScript printerdrivers is een gratis te downloaden van de website van Adobe. Het zal u toelaten om bestanden af ​​te drukken naar een PDF-formaat.

Na het downloaden van een van de programma's zoekt u waar u het op uw computer opgeslagen. Dubbelklik op het installatiebestand en volg de wizard op het scherm om het programma te installeren.

2 Open de e-mail die u wilt converteren. U kunt het openen in een e-mailtoepassing zoals Microsoft Outlook of Outlook Express, of in uw browser met diensten zoals Gmail of Yahoo.

3 Klik op "Print" om de e-mail af te drukken. In Outlook kunt u gaan naar "File" en vervolgens "Afdrukken." Als je de e-mail geopend in uw internetbrowser, klik op "File" en vervolgens "Print" ook.

4 Kies "Adobe PDF Printer" (als u hebt gedownload een van de Adobe-producten) of "novaPDF Pro Server" (als u novaPDF geïnstalleerd) als de printer de e-mail af te drukken. Klik op "OK" om de e-mail af te drukken naar de Adobe printer. De e-mail zal worden omgezet in een PDF en opent in Adobe Reader of Acrobat. Klik op "File" en vervolgens "Save a Copy" om het bestand op te slaan als PDF.