Hoe maak je een Art website voor Free Create

Hoe maak je een Art website voor Free Create


Een website is belangrijk voor iedereen het bevorderen van alles deze dagen, maar een speciale website en de domeinnaam kost geld dat veel van ons niet hoeft te besteden. Het goede nieuws is dat er gratis web hosting diensten en gratis software beschikbaar om u te helpen uw kunst gezien door de wereld te krijgen zonder een cent uit te geven.

instructies

1 Zoek een gratis webhost. Een webhost is waar uw webpagina wordt gemaakt en opgeslagen en waar u de bestanden die verband houden met uw website te uploaden. De webhost biedt tools die u helpen uw website te bouwen zonder technische kennis of ervaring vereist. Zie hoeveel opslagruimte de webhost biedt. Je maakt een kunst website, wat betekent dat je zult het uploaden van afbeeldingen en graphics nemen veel ruimte. Sommige web hosts bieden extra opslagruimte voor een nominale vergoeding.

2 Bedenk een naam voor uw website. Download de gratis software voor het maken van een logo. De naam van uw website is belangrijk. Maak het catchy. Je wilt dat mensen om het te onthouden.

3 Maak een bio pagina. Houd het kort en to the point. Vertel de mensen wie je bent, waar uw werk is verschenen, en een beetje over de aard van de kunst je doet liever.

4 Scan uw kunstwerk op uw computer en deze uploaden naar uw webhost. Download de gratis grafische software die u zal toestaan ​​om een ​​miniatuur catalogus van uw foto's naar het surfen uw kunstwerk gemakkelijk voor de bezoekers te creëren. Sommige web hosting diensten een dergelijk hulpmiddel voor u.

5 Promoot uw website. Zorg ervoor dat u zoekwoorden gebruiken een zoekmachine zal halen. Sommige web hosts bieden gratis zoekmachine aanmelding voor websites. Anderen zullen de service voor een kleine vergoeding te verstrekken. U kunt ook gratis software om u te helpen deze taak te downloaden. Er is gratis software en diensten voor zowat alles wat je nodig hebt. Maak gebruik van die dingen en je kunt een succesvolle art website met geen out-of-pocket kosten te creëren.