Computer Learning Software voor Kids

Computer Learning Software voor Kids


Elke ouder begrijpt dat het leren van computervaardigheden is geen luxe - het is een noodzaak.
Gelukkig, er zijn prachtige softwareprogramma's voor elk leerniveau. Of je begint met de software om handjes te leren hoe je een toetsenbord te behandelen, of om een ​​groot kind te leren hoe ze een krachtig ogende rapport te maken, kunt u een software programma om uw kind meester computergebruik helpen bij het vinden en hebben ze straalde van trots .

Begin met Software om te leren Typing Skills

Computer Learning Software voor Kids

Vertrouwd uw kind met uw Windows- of Mac-desktop.

Leren hoe om te typen en het gebruik van het toetsenbord is de eerste stap. Hier zijn een paar zeer populaire programma's te overwegen.

"Typen Instructeur for Kids" is een zeer kindvriendelijk softwareprogramma dat games gebruikt om kinderen te nemen als ze leren. Ze zullen de snelheid en nauwkeurigheid te ontwikkelen sneller dan je denkt. Het programma is bedoeld voor kinderen van elke leeftijd en leerniveau.

"SpongeBob Squarepants - Typing 'leert kinderen in hun keuze van een toneelstuk of freestyle mode. Plezier en zany tutorials, boormachines, quizzen en activiteiten aan te moedigen en de uitdaging kinderen om te leren, samen met een prachtig feedback over hun vooruitgang.

"Typing Quick & Easy" is een eenvoudig programma om te leren dat kinderen uit verveling houdt. Het bevat games, het typen tests en meer dan 60 opties voor de achtergrondmuziek voor een high-energy leerervaring. Geweldig voor kinderen tot de leeftijd van 12.

Gebruik Gratis Tutorials om Kids kennismaken met de Windows- en Mac-bureaublad

Computer Learning Software voor Kids

Een document maken geeft hen het gevoel als een computer pro.

De pictogrammen en mappen op uw computerscherm kunt zelfs overweldigen een volwassene. Denk na over hoe je bureaublad eruit ziet aan uw kind. Sites zoals Kaboose.com bieden gratis tutorials te begeleiden en leren uw kind over het bureaublad functies voor uw Windows- of Mac-besturingssysteem.

Leer uw kind Hoe kan ik een document aanmaken

Met behulp van de computer voor rapporten en huiswerkopdrachten zorgen ervoor dat uw kind het gevoel alsof een computer pro. Zij zullen leren hoe om te controleren op spelling en grammatica, en legt werk dat is goed geformatteerd. Tutorials in Word en andere Office-programma's kan worden gevonden over het web, met inbegrip van op de officiële site van Microsoft.

Ieder kind wil om te leren Hoe Turn Out een goed uitziende Report

Computer Learning Software voor Kids

Krijg software te helpen verbeteren van het lezen, een taal te leren en ontwikkelen van creatieve talenten.

De meeste scholen en klassen gebruiken Microsoft PowerPoint. Docenten zullen vaak voor te bereiden een sjabloon voor klasse projecten. Leer je kind hoe je PowerPoint gebruiken om individuele, team en de groep projecten die zeker zal zijn om op te vallen en word de afgunst van de klasse te maken.

Software te verbeteren en Advance Learning

Na het leren hoe om te typen, een document te maken en voor te bereiden een rapport, zal uw kind klaar om full-speed vooruit te gaan en leer meer software toepassingen. Kanaliseren die energie te verbeteren en door te leren. Als uw kind nodig heeft om het lezen te verbeteren, vindt u een schat aan software om die te vinden. Krijg software om een ​​vreemde taal te leren. Als uw kind toont interesse in muziek of de kunsten, zijn er fantastische programma's aan te moedigen en hen inspireren om hun talenten te ontwikkelen.

Computer leren software opent een wondere wereld van ontdekking voor kinderen van elke leeftijd en leerniveau. Er is absoluut geen limiet aan de verbazingwekkende dingen die ze willen leren en willen bereiken.