Hoe kan ik Word lid van de Winx Club

Hoe kan ik Word lid van de Winx Club


Winx Club is van een geanimeerde kinderen serie gemaakt door Iginio Straffi, die een regisseur, producer en oprichter van Rainbow Media. De show begon in 2004 en is uitgezonden op meer dan 100 tv-stations over de hele wereld. De hoofdpersoon is een jong meisje genaamd Bloom die ontdekt ze is eigenlijk een fee met speciale krachten. Ze sluit zich aan andere feeën in een school genaamd Alfea en vormt de Winx Club. Samen hebben de jonge feeën werken om het kwaad heksen en andere onsmakelijke personages vechten. Fans van de show kunnen lid worden van de Winx Club in de vorm van een online fan forum.

instructies

1 Open een internet browser en typ het adres http://www.winxclub.com in het URL-venster. De site van de homepage speelt een korte geanimeerde clip over de Winx Club feeën. Aan de linkerkant van het scherm is er een venster waarin lid kan inloggen met hun e-mailadressen en wachtwoorden. Onder die prompt een link leest "Registreren". Klik op deze link.

2 Lees de kleine lettertjes. De Winx Club Algemene verschijnt op uw scherm. Dit document in principe informeert de betrokkene dat de informatie die zij verstrekken, met inbegrip van hun naam, e-mailadres en alle andere gegevens vrijwillig aangemeld door Rainbow Media kan worden gebruikt naar eigen inzicht. Het bevat ook een sectie waarschuwt ouders om altijd kinderen te controleren wanneer ze online te beschermen tegen derden roofdieren zijn. Tot slot, Winx Club vereist leden die onder de leeftijd van 18 tot en met toestemming van een volwassene hebben voordat u zich inschrijft. Zodra u het document grondig te lezen, klikt u op de knop "Accept" in de rechter bovenhoek.

3 Vul het inschrijfformulier. Op de volgende pagina vraagt ​​om algemene informatie van de gebruiker. Deze gegevens omvatten een bijnaam, e-mailadres, wachtwoord, het land waar u afkomstig uit, uw geslacht, uw leeftijd en een ouder of e-mailadres voogd. Vul de tekstvakken met de bijbehorende informatie en klik op de knop met de tekst "Next."

4 Toegang tot de Winx Club met een activeringscode die automatisch aan ofwel uw e-mailadres of het e-mailadres van de ouder of voogd u verstrekt zal worden toegezonden. Controleer uw e-mail naar uw gebruikersnaam en activeringscode te halen die de e-mail labels als een "password." Er zal ook een link te klikken om u terug naar de Winx Club website te nemen waar er zal een prompt vraagt ​​om uw gebruikersnaam en wachtwoord. Zodra u typt in dat de informatie in en klik op 'Aanmelden'. Je bent nu een lid van de Winx Club.

Hints

  • Winx Club biedt een Ouders pagina waar ouders kunnen kiezen wat hun kinderen kunnen zien terwijl ze met behulp van de site.
  • Kies niet de echte naam van uw kind als haar gebruikersnaam.
  • Let altijd op wat uw kinderen kijken naar online.