Hoe maak je een WordPress voor Facebook maken

Maak een WordPress-blog post in uw Facebook-nieuwsfeed van een bericht dat je net hebt gemaakt aan je Facebook-vrienden te promoten. Wanneer u een link naar het bericht koppelen aan een Facebook status update, Facebook sluit een tekst titel en beschrijving. Facebook sluit ook een miniatuur-sized versie van een van de beelden in de ingang naast het URL die vrienden klikken om het item in hun webbrowsers te bekijken.

instructies

1 Bezoek de WordPress blog bericht dat u wilt plaatsen op uw Facebook-nieuwsfeed. Ga met je muis over de URL, klik met de rechtermuisknop en kies 'Kopiƫren'.

2 Log op Facebook en klik op de "Link" knop aan de bovenkant van de nieuwsfeed. Klik met de rechtermuisknop en kies 'Plakken', en klik op 'Bevestig. "

3 Klik op de post titel, beschrijving of een of beide te openen, zodat u ze indien nodig kunt bewerken. Gebruik de links en rechts pijlen onder de thumbnail om de miniatuur die wordt weergegeven veranderen. Eventueel, typt u een tekst statusupdate in het lege veld de bovenstaande link en klik op "Share" om de blog post naar de Facebook nieuwe feed plaatsen.