Hoe kan ik MSN Messenger Live Download

Hoe kan ik MSN Messenger Live Download


Veel populaire zoekmachines en e-mailproviders bieden ook instant messaging programma's, zoals Yahoo, Google en MSN. U kunt Microsoft's Windows Live Messenger (voorheen MSN Messenger) gratis van de MSN-website. Zodra je Messenger downloaden, kunt u deze gebruiken om te chatten, te delen en te verbinden met uw contactpersonen online. Windows Live Messenger kunt u ook uw online status te delen, gebruik emoticons en zelfs spelletjes spelen online.

instructies

1 Bezoek de MSN-website. Zie het gedeelte Bronnen voor de link.

2 Klik op de link "Messenger" aan de bovenkant van de pagina.

3 Klik op "Messenger" weer. Wilt u het hele Windows Live-pakket, wat een fotogalerij, Movie Maker en Windows Live Messenger, onder andere op het web gebaseerde programma's bevat te downloaden, kunt u deze downloaden vanaf deze pagina. Als je gewoon wilt Windows Live Messenger, klik op de link "Messenger" opnieuw moeten worden genomen om de downloadpagina.

4 Selecteer uw taal en klik vervolgens op "Nu downloaden." U kunt kiezen uit verschillende talen Messenger downloaden. Zodra u klikt op de download knop, wordt u gevraagd om de installatie bestand op te slaan op uw harde schijf.

5 Dubbelklik op het installatiebestand om Messenger te installeren. Volg de aanwijzingen om de software te installeren op uw computer.