Hoe maak je een webpagina op Comcast maken met foto's

Comcast is een belangrijke communicatie en entertainment bedrijf dat televisie, telefoon en internet service biedt. Het bedrijf biedt een verscheidenheid aan functies voor gebruikers die zich aanmelden voor internet service. Naast een snelle verbinding en een e-mailadres, ontvangt u ook de mogelijkheid om uw eigen website, zonder extra kosten te maken en onderhouden van een fotogalerij ook.

instructies

1 Schrijf u in voor een Comcast-ID en account wachtwoord op de belangrijkste website (zie "Bronnen" voor de directe link). U moet uw rekeningnummer (afgegeven wanneer u zich heeft aangemeld voor Internet service met Comcast) en uw telefoonnummer aan uw account te valideren in te voeren.

2 Bezoek de website Comcast Persoonlijke webpagina's (zie "Bronnen" voor de directe link). Log in op uw account met uw nieuwe Comcast-ID en wachtwoord. Selecteer "Start Now" naar de persoonlijke pagina ontwerper te lanceren.

3 Klik op "Ga naar My Photo Gallery" uit de lijst van opties op uw account werkbalk. Druk op "Foto's uploaden" op de volgende pagina. Een bestand management tool wordt geladen.

4 Blader naar de foto's die u wilt toevoegen aan uw Comcast webpagina, en klik op 'Upload'.

5 Selecteer "Create & bewerken Pages" in de werkbalk account en klik op 'Maak een nieuwe pagina "uit de lijst met opties. Voer een titel en tekst inhoud die u wilt op de pagina verschijnen.

6 Druk op de link "invoegen / bewerken Afbeelding" op de WYSIWYG-editor die lijkt te zijn foto's van uw galerij toe te voegen aan uw Comcast webpagina.

7 Klik op "Save" en vervolgens "Mijn Site" om uw nieuwe Comcast web pagina te zien met foto's.

Hints

  • Selecteer "Change Site Theme" uit de lijst met opties als u een sjabloon gebruiken voor uw nieuwe Comcast webpagina.